Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem ezt hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nekem ezt hogyan kellene?

Figyelt kérdés
Nemrégiben, amikor a barátom jött hozzánk először, bemutatkozni a szüleimnek, mindenkinek hozott egy kis ajándékot, anyukám, a hugom és én virágot kaptunk, az öcsém csokit, apu pedig italt. Ha én megyek majd hozzá nekem is kellene így ajándékot vinnem az egész családnak? Újévi buli előtt fogok valószínűleg menni hozzájuk.

2021. dec. 29. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen vitt ő is, még csak bemutatkoztok és a kapcsolat is friss. Ha nagyon akarsz, maximum viszel valami kis csokit vagy sütit, de más nem kell.
2021. dec. 29. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

1-es miből gondolod hogy annyira friss a kapcsolatuk?

Csak mert még most mutatkoznak be a szülőknek?

Nekem volt olyan kapcsolatom hogy csak 4 hónap után tudták meg a szüleim.

Egyébként meg tényleg ha viszel mindenkinek egy-egy csokit, esetleg az apjának mondjuk egy sört (már ha szereti) szerintem ez bőven elég.

2021. dec. 29. 15:57
 3/4 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyunk együtt és a 4.hónap után jött el hozzám is
2021. dec. 29. 23:15
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Nem az a lényeg, mióta vagytok együtt, hanem rendelkeztek-e saját jövedelemmel. Mert apuci pénzén ajándékot vinni kicsit visszatetsző dolog.
2021. dec. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!