Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el vele beszélgetni?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és van egy lány, még csak látásból ismerem, egy helyre járunk focizni, és már az elején is szimpatikus volt, de a hétvégén láttam ahogy játszik, és nagyon szimpatizálok vele. Bejelölt facen, és vissza követett instán, már írtam neki, hogy nagyon ügyesen játszik, az volt a válasza, hogy cuki vagyok, és jól esik neki, de a "cuki" nem minden értelemben jó. Idősebb, 2 évvel, és zárkózottnak is tűnik.
Segítsetek légyszi, nem tudom hogy beszéljek vele!
2021. dec. 20. 20:12
1/6 anonim válasza:
Foci, hogy-mikor kezdte. Suli, hobbik
2/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne gáz? Nem szeretném zavarni.
2021. dec. 20. 20:37
3/6 anonim válasza:
Dehogy lenne, ne legyél ilyen félős :) Ezek, amiket írt pl. már jelek, hogy szívesen barátkozna.
4/6 anonim válasza:
Kezdésnek bármilyen téma megfelel, pl. amiket #1-es is írt. A többi majd jön magától.
5/6 anonim válasza:
Mindegy mit irsz örülni fog h irsz neki🥰
6/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg nagyon elfoglaltnak tűnik, de beszélgettem vele egy kicsit, érdeklődött, hogy hogy vagyok. Tájékoztatlak titeket, ha van valami fejlemény, köszönöm mindenkinek!
2021. dec. 21. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!