Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el vele beszélg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el vele beszélgetni?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy srác, akivel szeptember óta van közös óránk, de eddig még semennyit sem beszéltünk. Szeretném megismerni, de nem tudom, hogy hogy kezdjem. Most egy ideig ugye nem lesz suli, de már nagyon nem "bírom" ezt 😂
2019. dec. 19. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom.. ha szeptember óta nem vett észre🤷‍♀️ akkor hiába is kezdenél el beszélni vele. Nem hinném hogy érdekelné..
2019. dec. 19. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, úgy nem is nagyon volt rá "lehetőség". Messze ültünk egymástól meg valamelyikünk mindig késett, szóval ezért pl előtte a folyosón se tudtunk
2019. dec. 19. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a közös órával kapcsolatban írj rá valami miatt.
2019. dec. 19. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Naaa, nekem majdnem két év kellett, hogy feltűnjön a jelenlegi kiszemeltem, úgyhogy ne add fel. Tanácsot nem tudok adni, mert ő nem vett észre engem
2019. dec. 20. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!