Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, befolyásoló tényező, ha egy lánynak intim piercingei (is) vannak?
Figyelt kérdés
Vonzó vagy inkább taszító tényező, ha kiderül?2021. dec. 20. 13:17
1/19 anonim válasza:
Hát azért ne kiderüljön.Az elég váratlan lenne.Hozza fel elötte a témát.Személy szerint nekem tetszik,de ez nagyon emberfüggő.
2/19 anonim válasza:
Inkább semleges. Nem volt még ilyenhez "szerencsém" így nem vélekedek róla. De az ilyesmik máshol bejönnek. Persze inkább személyiség függő a dolog az ilyenben is. Ha nem szimpi a lány el se jutok odáig, hogy lássam az intimebb részeit. Ha meg ott tartunk nem hiszem, hogy taszítana. De tényleg nem árt, ha előtte szól, ne akkor legyen nagy meglepi.
5/19 anonim válasza:
Volt hogy nem mondta a lány, hogy van neki. Én sem mondtam hogy nekem is van. Mindketten meglepődtünk de kellemesen. 25L
6/19 anonim válasza:
Magamat ismerve biztosan rosszabbul reagálnék, ha meglepetésként érne. Viszont ez egy nagyon apró dolog, ha szeretsz valakit, szóval biztosan nem zavarna.
7/19 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten vagány. És egyébként első együttlétnél kifejezetten jó meglepetés lenne.
8/19 anonim válasza:
Annyira nem örülnék neki, főleg ha több is van. Egyéni vélemény, de nem igazán tetszenek a piercingek.
9/19 anonim válasza:
A megérzésem az hogy a fiúk többségnek imponál és szexinek tartja. Én is így vagyok vele. (Bár a mellbimbóban nekem nem jönne be valahogy.) De mint mindennel a mérték azért fontos. Neten látni olyan képet is, hogy konkrétan egy "kulcscsomó" van a lány mufján, de ez biztos, hogy extrém és nem általános. Általános szerintem az egy piercing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!