Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tinikori kapcsolatok komolya...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinikori kapcsolatok komolyatalanok szoktak lenni többnyire?

Figyelt kérdés
Nekem nem jött össze, szerintetek hátrány ha kimaradtam belőle? Sokan vannak így rajtam kívül?
2021. dec. 18. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megtapasztalsz dolgokat, amiknek később hasznát veszed, és rájössz dolgokra, amik korábban naívvá tettek.

Komolytalanok, de lehet belőlük tanulni. Ha vannak problémáid pl. a gyerekkorból, ott is már kifognak jönni, később vissza tudsz hozzá nyúlni és átértékelni helyzeteket.

Valamilyen szinten hátrány, hisz egy fontos intim kapcsolat maradt ki az életedből, de nem leküzdhetetlen vagy visszahozhatatlan, főleg ha közben érett lettél, ténylegesen felnőttél és tisztában vagy magaddal, az érzéseiddel, értékeiddel, hibáiddal, stb..

2021. dec. 18. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Régen nekem csak a szex számított, ha azt megkaptam már nem is volt baj, később most már több szempont is fontosabb lenne. De tiniként mit vár az ember? Annyira elég volt az egész, hogy jól éreztem magam (többnyire).
2021. dec. 18. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon fontosak, mert baromi sok tapasztalatot gyűjthetsz belőle. Egyáltalán nem mondanám komolytalannak, sőt talán az első kapcsolatok a legkomolyabbak, csak aztán megtanulod, hogy nem olyan egyszerű ez, hogy összejössz a hormonoktól fűtve egy lánnyal vagy fiúval és szanaszét kefélitek egymást és örökre mindig minden ilyen jó lesz, hanem rájössz, hogy az emberek változnak, embereket félreismersz, csalódsz stb stb. Ezek nagyon hasznos tapasztalatok és pár év alatt annyit gyűjtesz mint utána évtizedek alatt. Szerintem ha egy olyan akinek nem volt soha komoly kapcsolata a huszas évei közepén végén belecsöppen az első komoly kapcsolatba és az nem úgy sül el ahogy várja az azért eléggé problémás szokott lenni. Mindennek meg van a maga ideje, a párkapcsolati alapokat szerintem tiniként a legegészségesebb elsajátítani.
2021. dec. 18. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Ma is sikerült ezt kiírni, csak más megfogalmazásban...

Azt nem mondanám, hogy többnyire, de van pár komolytalan kapcsolat ebben a korban. Amúgy előttem jókat írtak.

2021. dec. 19. 00:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!