Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a 13 éves unokahugomnak, tetszett egy 21 éves fiú, az apa komplexusnak számit?
tiniknek gyakran tetszenek a huszonéves fiúk, tanárok stb-stb.
Az viszont a te szempontodból nem túl jó, ha azonnal "laikus pszichológusként" diagnosztizálni próbálod.
Baszki, akikbe én voltam szerelmes ennyi idősen bőven 30 feletti sztárok és színészek voltak. Mégis a párom meg köztem 4 év van.
Kamasz, most alakulgat ki az ízlése és az ideálja. Lehet egy hónap múlva nem is fog rá emlékezni.
Értjük, hogy félted, de nem a te dolgod őt terelgetni vagy analizálni. Van anyja és apja, majd ők utána nyúlnak ha baj van.
Anno a Beatles, Kóbor, Demjén, Kovács István színész és még sok más volt a nyílt ideálom, majd nyolcadikban a földrajz tanár bácsi, majd a zongora tanár, aztán a szomszéd lépcsőházban lakó fiú volt a titkos ideálom. Mindegyiket úgy havonta kinőttem. Korral jár.
Ezek nem szerelmek, hanem ideálok. Aztán az első szerelmem, akivel sok évig jártam, Kovács István karakterére hajazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!