Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érez irántam valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez irántam valamit?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,17 éves.

Szerelmes vagyok,egy fiúba,aki picit később jött az osztályomba,az osztály többnyire lányból áll.

Ilyet még nem éreztem,sok

lány azt gondolja az osztályból, hogy nem néz ki jól, de nekem nagyon is tetszik..

Annyira, hogy már alig tudom magamban tartani azt, hogy szeretem..

Sokat vagyunk együtt,dohányzók vagyunk, mint az osztály fele,de örökké engem hív, hogy cigizzek vele, mást is tudna de mindég engem hív,nem nagyon volt olyan alkalom, hogy mást hívott. Sokat nevetünk együtt,olyan édes ahogyan nevet.. A multkor mikor elszívtunk eggyet, megjátszotta, hogy gyorsan szívta és, hogy szédül,felemelte a kezeit és annyira közel jött, hogy majdnem megölelt,arra hivatkozva, hogy szédül pedig nagyban mosolygott és látszódott rajta, hogy megjátsza.

Tegnap otthon felejtette a cukrász ruhát, és mivel közel lakik el akart menni érte a lakásra ahol van hétköznap,és hétvégén megy haza a szüleihez, mivel messze lakik. Úgymond koleszos is lehetne.

Szóval engem hívott, hogy menjek vele,otthagytuk az osztálytársainkat is és mentünk,gyorsan előkészítette a ruhákat és evett is kicsit,aztán indultunk vissza,mindég bezárja a külső ajtót,és a helyiségre is ahol ő van,bezárta az ajtót avval a poénnal "kébzeld bent marad a kulcs és nem lehet kimenni"

Picit elszégyeltem magam és ő is elvörösödött, rajta mindég is látszik. Lehet aztán jött rá, hogy ez félreérthető volt..Mindég amikor nevet majdnem hozzám bújik,mint két barátnő amikor nevetnek.. Közel,jön örökké még társaságban is..

Piszkáljuk egymást mindég,csipked vagy bökdös, ma vissza is adtam neki, akkorát csíptem a fenekébe :')

Mivel ő előttem ül,mindég hátradől, mintha nyujtózkodna, pedig fejjel lefele engem néz..

Más lányokkal is beszél az osztályból de valahogy nem úgy mint velem,van ez az ajándékozás az iskolában,ugye akit kihúzol annak veszel ajándékot, és igen én pont őt húztam ki.. Márt megvan az ajándéka,vettem neki parfümöt, kereszt fülbevalót, mivel az egyik füle ki van lukasztva,a képét berámáztattam.És kap egy kaktuszt mivel szereti a virágokat,szerintem ez szép ajándék..

Gondoltam az ajándékba valami olyat csempészek,hogy lekövetkeztessen arra, hogy nekem ő tetszik,itt most például gondolok "szivecskés csomagolópapírra" ilyesmi..Nehogy a végén jót nevessen rajtam..

Mit gondoltok érezhet irántam valamit?

Félek ha elmondom, nemtudok mire számítani..

2021. dec. 16. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Tini kérdés.

"akkorát csíptem a fenekébe" - tessék?

Csak semmi szivecskét!

2021. dec. 16. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg tini kérdés, de szerintem bejössz neki.
2021. dec. 16. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Véletlen raktam felnőttbe.

Miért, hogy éred?

2021. dec. 16. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Kicsit offos, de amúgy hova valósi vagy? Nem tudom miért de jó volt olvasni ahogy így kicsit "akcentussal" írtál :DD
2021. dec. 16. 22:25
 5/8 anonim válasza:
95%

#4 igen, ezt én is meg akartam kérdezni :D

Normális esetben irritálni szoktak a hasonló leírások, de nő létemre is nagyon aranyosnak tartom a kérdezőt a leírás alapján, meg az egész szituációt :) Persze, hogy bejössz neki. És mázlisták vagytok, hogy pont őt húztad, már csak az lenne a poén, ha ő meg pont téged.

2021. dec. 16. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerbül is beszélek,gáz lenne,ha ő lenne a válaszolók között mert,megismerné a történeteket,magára ismerne.. :')

Én nem veszem észre az "akcentusom"

2021. dec. 16. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Na, most. Szerinted tetszel neki?!

Hát persze, hogy igen.

Sok szerencsét, legyetek boldogok, gyerekek.

Ámen.

2021. dec. 17. 00:20
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Ah éreztem hogy délvidéki 😄
2021. dec. 17. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!