Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálαd is van,olyan hogy tapizod véletlent színlelve azt a lányt aki tetszik?
Munkahelyen én már láttam rá példát, hogy az egyik csaj nagyon tetszik egy srácnak és a srác egyszer hirtelen mögé állt. Kb 2 centire volt a keze a seggétől XD meg kb a válla fölött nézett át, hogy mit csinál a lány. A csaj is csak nézett, hogy te most mit csinálsz? A srác meg: "Hát csak nézem mit dolgozol" :D
Kicsit lúzer szegény. Én meg a másik vagyok mert még csak el sem merem hívni sehova XD
A pubertás legelején levő fiúk gondolkoznak így. Gyerekes.
Nagyon régen volt egy kérdés (fiútól), hogy jól tenné-e, ha a neki tetsző és szembe jövő lánynak spontán megmarkolná a mellét. Na, azt kellett volna olvasni, hogy milyen feleleteket kapott! Biztosan nem tette ki az ablakba.
#20 úgy kell azt! :D
A tasli, az bármelyik pillanatban érkezhet hozzád!
Engem probalt egy srac olelgetni aztan megkerdeztem hogy mit csinal.Utana eleg zavart lett es elment a kedve az eros magahoz huzastol.
Ez egy masik srac.Van aki meg rugdossa a masikat aki tetszik az asztal alatt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!