Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki szintén ugyanígy van ezekkel vagy más lány nevekkel?
Tehát a Boglárka nevezetű lányok között találtam meg eddig még általában mindig a legszebbeket. Interneten is és élőben is erre felénk is. És találkoztam már olyan nyugat Magyarországi csajjal is. Akin szintén kiemelkedőleg megfogok külsőleg 1-2 dolog. Meg legalább 3 Bogit ismerek aki külsőleg nekem 10/10-es. Tehát akin nekem minden maximálisan tetszik külsőleg. Persze más nevű lányokat is ismerek akik ennyire bejönnek. De nem tudom a Bogik általában mindig olyan szépek szoktak lenni. És egyáltalán nem azert mert maga a név tetszik.
A Liliána nevezetű lányokkal meg az a helyzet, hogy már eddig 3 Lili akart nálam be próbálkozni. És ebből 2-vel kavartam is. A Lilik ugynézki, hogy vagy valamiért ilyen pasifalok vagy én jövök be nekik pont vénetlenul
Igen, szerintem mindenki tud mondani olyan lány neveket, amikhez szexi lányok emlékét társítja.
Nálam a Julcsi(Júlia) ilyen név.
Nekem Szabolcs, Máté és Bence nevek a visszatérőek, illetve asszem megtetszettem 2 Bálintnak is rövid időn belül.
Ami még érdekes, hogy 3 srác, akibe rendesen belezúgtam, mindegyik januárban született.
Hogy fokozzam, apa (anya előtti) ex-feleségét ugyanúgy hívták, mint a nőt akivel jelenleg találkozni szokott, anya ex-barátja neve megegyezik apáméval, egy másik ex-partnerének a neve pedig a jelenlegi barátjáéval.
Szóval nem csak te vagy így, sokakkal megesik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!