Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam át neki, és hogyan tehetem "különlegessé" ezt?
Figyelt kérdés
Adott egy lány, aki nagyon tetszik. Szoktunk szemezni és most szeretnék neki adni egy tábla csokit (vagy valami más apróságot, ha van bármilyen javaslatotok) hatodikán. Viszont nem szeretném annyival lerendezni hogy "Szia, ezt neked hoztam, szia." 😃 Szóval esetleg van ötletetek hogy mit mondhatnék? Hozzáteszem hogy elég félénk vagyok..2021. nov. 30. 15:41
1/3 anonim válasza:
Küldd el neki a kutyáddal:) vagy valami ilyesmi. GLS futás?
Ha félénk vagy minek akarsz csajozni?
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmi baj azzal, ha félénkebb vagy, valahol el kell kezdeni:D esetleg odamehetsz, hogy szia, gondoltam megleplek egy csokival, mert elég különleges és szimpatikus lánynak tűnsz, esetleg valamelyik délután lenne kedved egyet sétálni?:)
3/3 anonim válasza:
Szerintem először bizonyosodj meg arról, hogy szereti-e a csokoládét vagy milyen csokit szeret, esetleg barátnőinel tájékozódj, utána már mehetsz hozza. És egyet értek a második hozzászólóval, ez a szöveg ideális egy ilyen aprósághoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!