Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tesz különlegessé egy fiút?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tesz különlegessé egy fiút?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk ha hiányzik az egyik karja, lába, vagy bármilyen testrésze. De ez csak nézőpont kérdése. Ha itthonról indulunk ki, akkor egy itthon élő mondjuk francia fiú is különleges, mert nem sokan élnek itt franciák. A legegyszerűbb, ha pontokba szedve jellemzel egy átlagos fiút, és a rá jellemző átlagos tulajdonság helyett kitalálsz valami nem átlagosat. Ha végigmész az egész listán, akkor megkapod a legkülönlegesebbet.
2021. ápr. 2. 21:12
 2/6 anonim válasza:
21%
ma? a pénztárcája
2021. ápr. 2. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
A mellettük levő nő.
2021. ápr. 3. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak találgatni tudok, még eggyel sem találkoztam, aki számomra az lett volna:D

Igazából emberfüggő szerintem. Az alap dolgok, hogy legyen jó a humora, legyen jószívű és intelligens. A magabiztosság mellékes, de ne féljen megvillantani a személyiségét, ill. ha nem függne az ember nyakán, de ott lenne számára és támogatná...törekedjen saját stílust kialakítani és legyenek céljai. De ebből jópárat simán el lehet várni egy lánytól is.

Az is fontos, hogy ne legyen egy nyomulós disznó.

Mondanám, hogy nézzen ki úgy, mint Hisoka(na ő különleges 🤡💀) vagy Bj Alex, de ezeken ugorjunk.

Itt most leírtam egy komplett személyiséget,ami nem volt kérés, de szerintem érted.

2021. ápr. 5. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A férfias viselkedése, társadalmi státusza, ízléses stílusa, a menő élete. Meg az, hogy jól tud dugni.
2021. ápr. 11. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy más nő is őt akarja.
2021. ápr. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!