Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok, ha esztek valahol, pl. Mekiben, és a kidobott rágótokat a szemetek láttára elvenné egy helyes, jól öltözött srác, és bekapná?
A megrágott kajámat ne köpjem a szádba?
Fúj b*zdmeg de undorító vagy
XDD nem ertem miert veszi ezt olyan komolyan mindenki...nekem fura lenne, de szerintem rohognek rajta es megkerdeznem hogy ezt meg miert csinalta.
Amugy kerdezo, ha megcsinalod megirnad hogy hogyan reagalt a lany?
26, én sem értem, mi ez a komolyság. Egyébként szituációtól függne, mennyire laza a lány. :) Velem is volt már olyan, hogy odajött egy random csaj, hogy fogadásból adhat-e egy puszit. Mutatta a barátnőit, akik figyeltek.
Szerintem, ha szimpinek tart, akkor értetlenül nézne, és kinevetne, de valahol tetszene is neki, hogy olyan jó csajnak tartom, hogy még a rágója is vonzó :D
"Szerintem, ha szimpinek tart, akkor értetlenül nézne, és kinevetne, de valahol tetszene is neki, hogy olyan jó csajnak tartom, hogy még a rágója is vonzó :D"
Szerintem meg picit tévhitben élsz. Persze akadhatnak olyan lányok, akik elsőre nem undorodni kezdenek ettől, lásd 26, de lehet akiket ez nem zavar azok sem különösebben igényes emberek. Mindegy, csinálj amit akarsz, de ne lepődj meg, ha utána olyan panaszaid lesznek, hogy benyeltél egy csomó bacit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!