Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelen képet kért tőlem egy srác az instán, akivel ismerkedni szeretnék! Mit csináljak?
kedves 21-es, alig vagyok 50 kg, ez azért látszik az arcomon is:D ahogy az is látszana, ha 120 lennék
inkább arról van szó, hogy nem felszínes, és nem az alapján választ párt, hogy mekkora a segge:)
"hogy nem felszínes, és nem az alapján választ párt, hogy mekkora a segge"
Akkor mi alapján mégis? Beszélgetni lehet bárkivel, a bolti kiszolgálóval is, szexelni meg azzal, akivel passzoltok.
atyaúristen
az alapján, hogy milyen ember vagyok mondjuk?
persze, fontos a vonzalom is, de ne a testem miatt legyen velem valaki
akinek ez a legfontosabb, annak ott vannak a szexmunkások
és nem szexkapcsolatom van, hogy ez legyen az első és legfőbb szempont
nem jövök össze olyannal se, akivel szex terén passzolnánk, ha egy undorító személyiség jár ezzel együtt
de akkor menj le a sarki boltba beszélgetni, ha szerencséd van este 8-ig nyitva vannak, aztán hazamehetsz ha dugni támad kedved
24 kit érdekel, hogy milyen ember vagy, ha szexuálisan nem mozgatsz meg?
Itt most randikról és párkapcsolati kezdeményezésekről beszélünk.
#27: "Egy párkapcsolat első és legfontosabb pillére a szexualitás."
Az állatoknál esetleg. Vagy természeti népeknél (ahol a bőséges utódnemzés a túlélésük záloga). Vagy a nimfomániásoknál (a WHO betegségeket besoroló ICD-11-es rendszerében 6C72 kódszámon "Compulsive sexual behaviour disorder" néven található).
De civilizált, kulturált emberek egy normális párkapcsolatban a testiséget hátrébb sorolják. Azért is, mert nem ez teszi ki az együttélésük nagy részét. Azért is, mert bunkó, proli, tahó dolog, ha embertársadat egy húspiaci termékként kezeled ( [link] illetve [link] ).
28 Nagyon magas lovon ülsz.
"De civilizált, kulturált emberek egy normális párkapcsolatban a testiséget hátrébb sorolják"
Igen, mondogathatjuk ezt bárhogy, de ez sajnos egy hatalmas hülyeség. Saját magadat csapod be ezekkel a dolgokkal, senki mást.
"Azért is, mert bunkó, proli, tahó dolog, ha embertársadat egy húspiaci termékként kezeled"
Valóban az, és elítéltem azt, aki tiszteletlen a másik emberrel. Bár nem tudom hogy jön ez ide, mert a kettő dolognak semmi köze egymáshoz :D
A gusztustalan képeid nem tudom miért, és hogy jönnek ide (pláne nem azt, hogy miért csak nőket ábrázolnak)
Itt arról van szó, hogy egy párkapcsolat csak akkor működik, ha a szexualitás is működik. A gyerek is szex útján fogan, a szexualitás fűti két ember szerelmét a párkapcsolatban és minden ehhez köthető. Ha kiveszed a szexualitást a párkapcsolatból, akkor két embert találsz benne, akik barátkoznak. Minél erősebb a szexuális vonzalom, annál nagyobb azt esély arra, hogy másfelől is nyissanak egymásra a szereplők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!