Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelen képet kért tőlem egy srác az instán, akivel ismerkedni szeretnék! Mit csináljak?
Elég gáz, hogy 18 évesen nem tudod eldönteni, hogy szeretnéd e hogy kiverjék a meztelen képeidre vagy se. Ilyen hozzá állással, hát nem tudom.. Nekem biztosan nem kellenél
F
#7 / kérdező
Attól még, hogy a kortársaid ilyen rongyrázós felelőtlen idióták te még ne legyél az.
Nézzél már körbe a mostani említett korosztálynak miből áll az élete. Megy a social media, buli pia drog felrakom magam a netre majd évekkel később verem a fejem a falba miatta stb.
Nem egy követendő példa, legyél okosabb! Ne küldj annak a szerencsétlennek semmit.
#13 vagyok
+1 Ami felkerül a netre az SOHA többé nem kerül le, és akkor fog veled szembejönni amikor pont nem számítasz rá.
Aztán majd nézel évek múlva a képed hogy került fel Orosz fórumokra vagy PH-ra.
jól tetted!
én barátomat online ismertem meg, még csak egész alakos képet se kért, nem hogy meztelen képet
ne adj lejjebb ebből
aki ilyet kér, azt nem te érdekled, csak a tested
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!