Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek titkol valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek titkol valamit?

Figyelt kérdés

Bonyolult a kapcsolatunk,ugyhogy azt most nem részletezném..

Épp békűlő félben vagyunk,de megingott a bizalmam,és most is azt érzem,hogy valami nem stimmel.Lehet csak túlgondolom de a tapasztalat sose árt.

Mindig ha kitettem egy képet,küldött rá egy szivet.Minden nap írt,legalább este fele.

Viszont néha egyszer csak nem üzen. Nem reagáll semmire,és amikor visszanéztem a beszélgetésünk észrevettem,hogy egy üzenetet visszavont.

Küldött magáról egy intimebb képet,aztán nem tudom mikor,de visszavonta.Amit eddig nem csinált.Egyből az az érzésem lett,hogy nem akarta,hogy valaki meglássa,hogy mit küld nekem,és azért se ír,illetve nem reagáll,mert valakivel van.Viszont a becenevem nem szedte le messengeren.

Bizonyos napokon,főleg hétvégén,jobban eltűnik.

Elvileg szeret,és mellettem akar maradni,csak kevés az ideje,és ezért szakított velem,és ezért nem mer újra beleugrani..

Lehet így van,és semmiség az egész,

De én azt érzem,hogy néha-néha jó ha vagyok,de közben más lányok felé kacsingat.

Hiába írom le neki az érzéseim ennyit reagáll:

Nyugi❤.

Van amikor sokszor megkérdezi,hogy mizu,foglalkozik velem,

Van amikor ír hogy szeret,de nem tudom mik ezek a szünetek.,meg minden

2021. nov. 26. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam vegig, nem reszleteznem hogy miert....
2021. nov. 26. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt mondják, ha egy nőnek rossz érzése van, az általában valamit jelent, de nem tudom, az is lehet, hogy csak túlgondolod. Sajnos bizonyíték nélkül nem gyanúsíthatod meg, szóval azt tanácsolom próbálj meg kutakodni után, ahogy csak lehet, hátha talász valamit.

Amúgy én is hasonló szituban vagyok, már hónapok óta fura érzésem van vele kapcsolatban, de nem tudom, hogy mennyire bízhatok az intuíciómban.

2021. nov. 26. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatban vagytok?
2021. nov. 26. 22:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyelőre igen..Mert messze lakik,de van kocsija,de mindennao dolgozik,és " nincs rám ideje" de azért ő szeret ,és velem akar lenni..

Én meg kezdek elfáradni ebbe,hogy csak várok,és várok,de semmi,és folyton csak aggodok,hogy nem megy-e félre.

1x összejött mással,amég külön voltunk,de végig tagadta,és ugyanúgy irogatott nekem az új csaja mellett,majd kidobta,és újra összejött velem,és utána tudtam meg,hogy volt más.

Már nem bízok benne,pedig nagyon szeretek,és egyfolytában aggodok.Eddig viszont mindig kimagyarázta a dolgokat..Tehát,úgy komoly bizobyítékom nincs.Ezért nem tudom,hogy mi van.

Nekem furcsa,hogy egyszer csak puff eltűnik,meg visszavon egy üzenetet. Erre meg még rá se tudok kérdezni.Sokszor van az az érzésem,hogy törölgeti a beszélgetést

2021. nov. 26. 22:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Ami meg még érdekes,hogy ezekkel szemben,ugyanúgy féltékenykedik,és egyfolytában figyel.

Már nem tudom összerakni,hogy mivan.

2021. nov. 26. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírsz az az, a mit leírtál. Más is van.
2021. nov. 26. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a srác csak hülyít téged és addig csinálja amíg te partner vagy a játékában.
2021. nov. 27. 05:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben keresnék valaki mást akivel több időt tudnék együtt tölteni / netalántán összeköltözni ha már párkapcsolatról van szó, értelemszerűen amelyik igazak rátok, nem írtad hány évesek vagytok.
2021. nov. 27. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!