Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval nekem van egy régi jó(lány)barátom. Semmi jincs köztünk, csak barátok. Ma volt vele egy találkozóm, beszélgettünk, stb és a végén amikor elbúcsúztunk adott nekem több szájrapuszit is, (nem viszonoztam). Ő is pontosan tudja hogy nem szeretnék járni vele meg hogy nem úgy szeretjük egymást. Holnap újra találkozok vele. Szerintetek mit tudnék csinálni az ellen, hogy ez a *probléma* ne forduljon újra elő?2021. nov. 26. 15:44
1/5 anonim válasza:
Hát szépen is el lehet mondani, hogy téged nem érdekel ő ilyen téren, ne haragudjon de ez van.
2/5 anonim válasza:
Legyél vele őszinte. Illedelmesen mondd el neki, hogy ezt te nem szeretnéd.
3/5 A kérdező kommentje:
Emberek vége! Összeveszett velem
2021. nov. 26. 20:23
5/5 A kérdező kommentje:
Megírtam neki hogy örülnék neki hogyha kicsit visszafogná magát meg hogy maradjunk csak barátok, erre összeveszett velem és lecseszett hogy mennyire balf*sz vagyok
2021. nov. 26. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!