Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nem baj ha nincs szex" "mondhatsz nemet" "nem szeretnem ugy ha te se" Aztán ha nemet mondok vagy nem szól hozzám, vagy újra kérdezgeti x időnként, vagy valami más utat talál arra hogy lehessen. Másnál is ilyen van?
Figyelt kérdés
Eddig nekem mind 3 barátom ezt csinálta, lehet velem van a baj?2021. nov. 26. 00:03
2/10 anonim válasza:
Nem veled semmi baj nincs, kamasz korban a legtöbb srác sajna ilyen,csak a sz*x hajtja őket. Próbálj meg találni valakit aki nem csak arra megy.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom. 1x még ikonikus, 2x vicces, harmadszor már csak nem lehet véletlen.
4/10 anonim válasza:
Annyiban van veled a baj,hogy rosszak a választásaid pasik szintjén.
5/10 anonim válasza:
De most egyáltalán nem feküdtél le velük vagy csak néha nem volt kedved? Nagyon nem mindegy.
7/10 anonim válasza:
Ez sajnos sokszor előfordul. A srác ilyenkor kedvesnek láttatja magát, bízva abban, hogy te nem fogsz nemet mondani.:(
8/10 anonim válasza:
Olyan párt keress magadnak akinek hasonlóak a szexuális preferenciái.
Amúgy jellemzően 16 éves korban a legtöbb srác napi 5 alkalommal szexelne ha lenne rá mód.
9/10 anonim válasza:
Szia!
Barátom is ezt játszotta, és semmiképpen sem veled van a baj. Egyszer elegem lett és leültem elmondtam neki, hogy ez mennyire rosszul esik. Azóta nem csinálja vagy legalábbis nagyon ritkán. Persze néha kifejezi a csalódottságát, de azért neki is lehetnek érzései. Szerintem ha leülsz vele és megbeszélitek, ő is megérti, milyen rettenetes érzés, mikor így ignorál.
10/10 anonim válasza:
Nem ez nem okés. Itt a pasid. bunkó és önző. Nekem is van hogy fáj a hasam a mensim előtt és olyankor nem szeretném, és a párom teljesen megértő. Normális ember megérti ha néha nincs kedved. De az megint más kategória, ha sosincs kedved, akkor neked kéne elgondolkodni hogy miért nem akarod sse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!