Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a szüleimet hogy elengedjenek egy fiúval találkozni?

Figyelt kérdés
Messze lakunk egymástól, majdnem 300 km-re. Már tavasz óta ismerem és beszélgetünk, de csak az elmúlt jó egy hónapban kezdett komolyabb lenni a beszélgetés. Arra gondoltunk, hogy Bp-n találkoznánk, mert neki ez jó 1 óra és ismeri is jól a várost, nekem pedig kb 2 órára van. Viszont soha nem találkoztunk még, és nem tudom hogy mit mondjak a szüleimnek, hogy elengedjenek. Nagyon aranyos a fiú és kedves. Utána néztem, nem kamu profillal beszélgetek. Már a programot is megterveztük, és nagyon örülnék ha elengednének. A fiú most fogja a 18-at tölteni én pedig 16 vagyok. Valakinek valami tippje hogy elmehessek?
2021. nov. 25. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Legyél őszinte, semmiképp ne kamuzz, mert ha jol alakulnak a dolgok, akkor később lesznek problémák.

16 vagy, a szüleid felelősséggel tartoznak érted. Ha jó a kapcsolatod velük, és nem ciki, akkor elmondhatod mik lesznek a programok, mit terveztek, mikor érsz haza, megmutathatod a srácot, mert akkor talán nagyobb lesz a bizalom.

2021. nov. 25. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
szökjtetek el egyszerűen, éljetek az erdőben egyetek bogyókat meg gombákat, idegenedjetek el a civilizációtól , nemzzetek utódokat és lakjátok be az ős magyar erdőt mint eleink.
2021. nov. 25. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Régen mindig a fiúk mentek a lányos házhoz. Hívd el magadhoz, hogy a szüleid is megismerjék, utána akár ketten is elmehettek Budapestre, ha tényleg szerelmes beléd be fogja vállalni azt a pár kínos percet.
2021. nov. 25. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Tiszta nosztalgia jött rám ezt olvasva, kb 3 éve 15 évesen felmentem pestre egy csajhoz akivel akkor találkoztam legelőször. Anyámék úgy volt csak 1 nappal később jönnek haza, de már aznap este hazaért és elkezdett hivogatni, aztán szívfaszt kapott hogy random pesten vagyok éjszaka. Amúgy az ilyen 300 km-es cuccokból sose lesz értelmes kapcsolat, én is csak kefélni mentem fel párszor meg bulizni.
2021. nov. 26. 02:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha máshogy nem tudod megoldani találj ki vmi kamu sztorit és szökj el. Sajnos 15től 16 éves koromig ugyanezt csináltam, nyáron szinte minden éjszaka az ablakon másztam ki. Csak most kezdenek el jobban elengedni,de azt is csak azért mert egyszer lebuktam és belátták
2021. nov. 26. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!