Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszettem a fiúnak?
Van egy fiú, aki 8 évvel idosebb tőlem, ismeri a szuleimet, es eleg jóba vannak, tesommal is full jóba van, én vagyok az egyetlen akivel a tobb hónap allat még sose beszelt.
Egyszer mind a ketten 1 liftbe voltunk, és full zavarba volt, nem mert rámnézni, és addig ki se szált a liftbol amig en nem mentem ki, csakhogy nehogy véletlen ossze érjünk, egyszer bement a fürdőbe, megcsinálta a haját, elkezdi a haverja, "Uuuugy csinald meg magad, hátha talalsz valami jo csajt" (én voltam ott az egyetlen lány, es nem mentek sehova) aszemeztünk, nézett párszor, (de ez még semmit nem jelent) igazábol nekem valamilyen szinten ha kicsit is de tetszett, éshát igazából en nem szeretnék tobbet megtudni annál, hogy tetszettem e neki, vagy nem.. ha az derulne ki hogy tetszettem neki, akkor (orulnek) ha meg az derulne ki, hogy nem tetszek neki, (Nem esne jól, sőt szarul esne, de nem lennék szomorú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!