Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszettem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszettem a fiúnak, vagy csak én Képzelem be?

Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú tobb hónapja, aki egyaltalan nem az én világom, én és ő ég és föld,(kicsit idosebb is tolem, 6 év kb) visszont volt pár jele, és nem tudom eldonteni hogy tetszettem e neki, vagy csak beképzeltem, vagy hogy esetleg meg e fordultam volna a fejébe, tehát egyszer nagyon néztem a telefonom, mar nem tudom miert, es egyszer csak felnéztem es azt vettem eszre hogy engem néz, (kozel voltunk egymashoz) én meg bele néztem a szemébe, aztán ő is az enyémbe, ilyen 10 másodpercig kb, aztán én gyors tovább telefonoztam. Olyan is volt hogy nem ment senki sehova, (és én meg anyukám voltunk az egyetlen lányok a társaságba a tobbi 2 fiú, meg rokon volt) és ugye ez a fiú is ott volt, de nem ment ő se sehova, abba a napba, es telefonon se beszelt senkivel, és csak úgy, oda ment a tükörhöz csinálgatta magát, a haját, és elkezdi a fiú rokonom, (senki nem tudja hogy nekem tetszik) tehát elkezdi a fiú rokonom hogy, "Csináld meg magad, legyen pacek a still hátha talalsz valami jó csajt" (és én voltam ott az egyetlen lany) máshova nem is ment, a fiú mosolygot, de nem volt semmi válasza erre, termeszetesen én mindjart elkezdtem örülni, meg ilyenek, hogy "jajj biztos tetszek neki" aztan elgondolkoztam és lehet hogy nem.. szerintetek?
2021. nov. 4. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Azért kell beszélni hogy ne legyenek ilyen kérdéseid. Addig úgy sem tudod meg amíg nem beszélsz vele. Persze tudom hogy ez a szarabb része a dolognak, mert nehéz nyitni, meg fosik az ember...de sajnos nem működik nélküle semmi.
2021. nov. 4. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát még annyit se mondtuk egymásnak hogy hello, vagy bármi, tehát nem hinném hogy en vagy ő mernénk lépni.. de igazából mar mindegy. Én ugy vagyok vele ha valaki valakit nagyon akkar, bármilyen nehéz is megszerzi..
2021. nov. 4. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebből két dologra lehet következtetni. Vagy iszonyatosan tökrtlen a csávó, vagy csak szimplán nem érdekled. Én az utóbbira tenném a voksom.
2021. nov. 4. 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján azt mondanám, hogy nem tetszel neki. Szerintem már határozottabban lépett volna, ha máshogy lenne.
2021. nov. 4. 23:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt hozzá tenném hogy 1 hónap allatt csak 3szor találkoztunk, tehat ez az egesz amit elmeseltem, csak 3 napig tartott
2021. nov. 5. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!