Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elveszteni?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok de nem tudom hogy milyen lánnyal tudnám elveszteni barátnőt nem tudok magamnak szerezni mert egyik se jön össze2021. nov. 25. 17:57
11/15 anonim válasza:
Majd gondolod személyit fog kérni tőled? Hagyjad már. Maximum azt mondod otthon maradt a személyid (de mondom, nem fogja kérni) meg nyomd a kezébe a dellát aztán csapasd neki.
Pénzből élnek ők is.
12/15 A kérdező kommentje:
És ez kb. Mennyiben kerül?
2021. nov. 27. 19:55
13/15 A kérdező kommentje:
És hogy van ez? Felhivom és odamegyek és ennyi?
2021. nov. 27. 19:56
14/15 anonim válasza:
Ott van a számuk kiírva, általában van viber és whatsap is. Igen, felhívod, kérsz időpontot aztán odamész és ott majd történik minden magától.
Árak változóak, de szerintem 15-20 körül kapsz jó csajt.
15/15 A kérdező kommentje:
És az nincs benne hogy elkuldedek 16 évesen? És ne mondjam telefonon hogy hány éves vagyok?
2021. nov. 27. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!