Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem őt ki a fejemből?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy magamra sem ismerek. Megalázom saját magam,nem tisztelem,nem becsülöm. Életkor szerint már felnőtt vagyok de valóságban egy buta kislány..megismertem 2019 augusztusában egy férfit aki még arra se volt képes hogy elmondja hány éves. 2 évvel fiatalabbat mondott . Sose találkoztunk,elején nem is akartam vele talizni,unatkoztam ezért beszélgettem vele. De következő év márciusában valami elindult bennem valamilyen érzés megszerettem. Magam sem tudom hogy . Megalázott onnantól kezdve. Amíg nem akartam tőle semmit figyelmes volt, foglalkozott velem , de mióta elkezdtem iránta érdeklődni leszart. Más nőkhöz ment ami persze mindig úgy derült ki hogy csak én sejtem de ami biztosra kiderült azt is tagadja mai napig. Mint egy kattos hülye irkalok irkaltam neki regényeket órákon keresztül és hiába elérhető nem foglalkozik velem. Nem tudom mitévő legyek azt igen hogy el kell felejtsem de nagyon nehéz. Olyan szinten rá kattantam hogy magamra sem ismerek. Persze próbálkoztam más fiúval is de nem érdekelnek sajnos hidegen hagy mindenki. Most odáig eljutottunk hogy megint nem szól hozzám . Szombaton még könyörög Ft hogy ne szakitsak vele szerelmes belém én mees akkor hozzám se szól mindig ezt csinaljq. g hittem neki majd vasárnap mintha semmi nem történt volna hiába irkalok jó ha egy lájkot küld 5-6orankent.Ignoral engem figyelembe se vesz. És azt mondja hogy ő nem csinál . Letiltom és utána újra feloldom mert nem bírom nelkulw. Segítsen valaki oka mit csináljak . Olvastam hogy azok a nők hagyják ilyennek kitenni magukat akiknek a családjukban is van ilyen . És nekem van .de én nem vagyok knnő kislány vagyok .semmit. P rá jon2021. nov. 23. 14:39
1/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom értheto e de a gyakori kérdések pár napja nem engedi hogy írjak szóval szöveg után már nem látom mit írok
2021. nov. 23. 14:41
2/3 anonim válasza:
Hagyd ezt a fiút. Semmi értelme teperned utána. Gondolj bele, ha igazán szerelmes lenne beléd, nem 5-6 óránként írna (ha elérhető), és nem egy lájkot dobna, hanem írna rendesen.
Nehéz, de engedd el!
3/3 anonim válasza:
Nem tudom hány éves lehetsz, de csak játszik veled.
Most lehetsz buta, és belemehetsz ebbe a macska-egér játékba de a végén úgyis csak te maradsz hoppon megsértve.
Addig szállj ki amíg nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!