Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan verjem ki a fejemből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből az osztálytársamat?

Figyelt kérdés

Nekem nem tetszik, nem azt mondom, hogy utálom, de van egy stílusa 😂 amit ki nem állhatok. 3 napja folyamatosan vele és vele kapcsolatban álmodok pl. vele horgászok, náluk vagyok vendégségben 😅 valaki segítsen... Még 2 évvel ezelőtt bejöttem neki, most is folyamatosan néz.. Már kezd felidegesíteni

Ui;nem tudom besorolni a kategóriát

Segítsetek, köszönöm! ❤

2021. máj. 28. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:
96%

Próbáld meg tisztázni magadban a dolgokat és döntsd el, hogy mit szeretnél!

Nyilvánvaló hogy neki bejössz, de most neked is tetszik? Mert ha igen, mi akadálya, hogy elhívd valahova?

Örülj neki, hogy tetszel neki és néz, vedd bóknak!

2021. máj. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!