Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó megszólítás lenne ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó megszólítás lenne ?

Figyelt kérdés

Lenne egy lány aki nagyon szimpatikus, és már 2 napja a leszólításon gondolkozok, hogy mivel, hogy és mikor beszéljek vele (kicsit sem gondolom túl) :D

Elsőnek nap végére/délutánra, olyat találtam ki hogy, egy egyszerű köszönés után, megkérdezném hogy milyen napja volt. Kérdésem lenne hogy ez működhet-e ?

Illetve ha reggel/napközben találkoznék vele akkor hogyan tudnám megszólítani ?

Arra már nem nagyon találtam semmi jót, "A szeretnélek megismerni" számomra egy kicsit pedomacis beütése van, illetve túl általános.

2021. nov. 21. 22:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Kiegészítve a vidámságot.

Amikor szünetben össze-össze vetődik a tekintetünk vagy elsétálunk egymás mellett látható rajta (rajtam is) egy fajta feszültség, idegesség, főleg amikor nem tudtam vele beszélni, mert láttam őt és ő is látott.

Ez akkor egy jel lehet arra hogy bizony itt több lehet annál mint hogy beképzelem magamnak az egészet ? :D

Illetve úton hazafele nagyon szépen, sikerült egy teljesen normális és kedves leszólítást. Szóval már alig várom a csütörtököt hogy megpróbáljak vele beszélni. :D

4-es nagyon hálás vagyok a válaszokért, köszönöm :)

2021. nov. 23. 17:00
 12/23 anonim ***** válasza:

Szívesen a segítségét! :) Tudom milyen helyzet, szóval átérzem. Meg ahogy kiveszem te is szereted túlagyalni kicsit :D De amúgy megnyugtatásként, szerintem mindenki izgul ilyen helyzetben, még az is akin nem látszik. Én mint írtam már húszas korosztály vagyok, de a mai napig bennem van a félsz, ha ilyen helyzetbe kerülök.

Azt hogy amit írtál az egy jel vagy sem, hát ezt így látatlanban nem tudom megmondani. Ha szokott nézni, az már jó, de tény, hajlamos ilyenkor az ember többet belelátni az ilyen apró jelekbe.

Az meg hogy már megvan a szöveged, az szuper. Szurkolok a csütörtökhöz, hajrá! :D Írj majd, hogy mire jutottál, most már én is kíváncsi vagyok!

2021. nov. 24. 10:15
 13/23 A kérdező kommentje:

Nos a fejlemény a következő, egy mérhetetlenül besz@ri valami vagyok ...

Ugye mint említettem a lány minden szünetben a barátnőjével van, így a bizonyos "Korábban észrevettelek, és azon gondolkoztam hogy beszélgethetnénk ha van kedved" egyszerűen nem tudom beadni, ha ketten vannak, egyedül "elkapni" mission impossible .

Lehet, sőt több mint valószínű, hogy ez csak mentegetőzés a részemről.

De még egyszer kérnék egy piszok nagy segítséget?

Ha ketten vannak akkor hogyan tudnék oda menni ?

Próbáljam szimplán külön hívni, vagy esetleg próbáljam meg online megkeresni ?

Bár annyira az online ismerkedésnek nem vagyok a híve, illetve még életemben nem beszéltem vele, így eredetileg a nevét sem tudtam, csak azután hogy átváltottam Sherlock-ba :D Szóval szerintem az egy picit furán venné ki magát.

2021. nov. 26. 15:13
 14/23 A kérdező kommentje:
Utólag jut eszembe, ismerősöm akivel megtudom beszélni a problémáimat, ő is azt javasolja hogy online vegyem fel vele a kapcsolatot.
2021. nov. 26. 15:15
 15/23 anonim ***** válasza:

Egy hasonló korú lány szemszögéből mondom, nekem elég fura lenne ha valaki akivel még sosem beszéltem rámírna neten.

Ha tudsz vele beszélni és elkéred tőle valamelyik elérhetőségét ő pedig megadja szerintem sokkal korrektebb és kevésbé "stalkeres" :D

2021. nov. 26. 18:36
 16/23 A kérdező kommentje:

Őszintén én is inkább azt preferálnám, de amint említettem minden szünetben 2-esbe vannak.

Ha úgy van hogyan tudnám akkor, csak őt leszólítani ?

2021. nov. 26. 19:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Engem személy szerint nem zavarna ha akkor jönne hozzám oda valaki ha egy barátnőmmel vagyok, inkább biztonságérzetet adna, ha tudom, hogy nem vagyok egyedül, bár ez nyilván egyénfüggő.

Ha mindenáron egyedül szeretnél beszélni vele szerintem várj egy olyan alakalomig amíg a barátnője mosdóba megy vagy beteg és nincs suliban. Ha pedig nagyon bátornak érzed magad menj oda hozzá és hívd félre, ne gondold túl :)

2021. nov. 26. 19:47
 18/23 A kérdező kommentje:

Például: "Tudnánk beszélni kettesbe" vagy valami hasonló ?

Ha ott van a barátnője akkor ugyan úgy megpróbálhatom a Lenne-e kedved beszélni dolgot vagy ajánlatos mást kitalálni ?

Illetve nagyon szépen köszönöm! :)

2021. nov. 26. 19:51
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kezdésnek határozottan jó lenne,csak fontos, hogy ne hagyd, hogy kínossá váljon a helyzet.

Plusz ha a barátnője ott van szerintem fontos lenne, hogy mindkettőjüknek köszönj akkor is ha csak a neked tetsző lánnyal szeretnél beszélni elsősorban. Apró részletnek tűnik, de így véleményem szerint sokkal illedelmesebb az egész.

2021. nov. 26. 19:58
 20/23 A kérdező kommentje:

Még egyszer hatalmas köszönet!

Egy nagyobb remény sugarat adtál a kezembe :)

2021. nov. 26. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!