Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik, hogy szeressenek....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik, hogy szeressenek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, pszichológiai probléma, de senkivel nem tudom megvitatni amit érzek, ezért is fordulok felétek.

Rosszindulatú válaszolók legyenek szívesek kímélni!

Azt hiszem minden kamasznál meg vannak azok a pillanatok, amikor igazán szerelmesek, vágyakoznak valaki iránt évekig, vagy hétről hétre esnek bele egyik személyből a másikba. Mindkettő időszakon túl vagyok.

Miután csalódások garmadája ért már nem vagyok szerelmes.

Pl. több évig volt kiszemelt egy fiú, aki körülöttem mindenkit kedvelt, csak engem nem. Nagy nehezen elengedtem.

Vagy az a srác, akivel az első csókom volt, mennyire nem volt képes rám figyelni, csak sorolgatta a saját problémáit és akaratoskodott, így nem is lett köztünk semmi egy csókon kívül.

Ezek után jött, hogy mindenkit megnéztem magamnak, különösebben nem kezdtem semmit sem egyik fiúval sem.

De vágyok arra, hogy legyen mellettem valaki olyan, aki megért, támogat, nem kényszerít semmire. Én is szeretném megadni valakinek a kellő tiszteletet, szeretetet, megbecsülést és figyelmet.

Ezeregyszer képzeltem el, milyen lenne valakinek őszintén mondani, hogy szeretem, miközben biztosan tudom, hogy ő is így érez.

Vagy csak én élek túlzottan álomvilágban, és nem léteznek ezek az emberi kapcsolatok ilyen korban?

Köszönöm a válaszokat, megerősítéseket.

Ismerkedni nem szeretnék, mivel távkapcsolat nem érdekel!

16/L

2021. nov. 21. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

#10-es

Undorító vagy!

2021. nov. 23. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!