Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Füvezésre "kényszeríti" a párom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Füvezésre "kényszeríti" a párom?

Figyelt kérdés

A párom (hívjuk J-nek) "J" egy nagyon jó ember volt mikor megismertem.

Nem ivott (csak alkalmakkor) és nem füvezett.

Megismert egy nagyon okos embert (hívjuk H-nak). "H" egy.... Okos ember.. És mivel "H" csak akkor tudja jól érezni magát ha iszik/szív ezért próbálja rávenni a párom erre.

A párom belement az ivásba mert mint mondtam volt hogy ivott alkalmakkor, csak egy nagyon picivel lett gyakoribb. DE, mostmár ha iszik (H-val) akkor rongy részegig megy.

Mondtam hogy ez engem zavar de azt mondta ez alkalmi és mivel "H" messze lakik nagyon ritkán találkoznak és élvezni szeretné.

De most kihallottam egy beszélgetést-

Tudni kell hogy én és a párom terveztünk szilvesztert kettesben tölteni, volt terv stb.

És kihallottam hogy arról beszélt hogy találkoznak majd "H"-val és jó nagybuli lesz.

Erre mondja "H" hogy: majd drogozunk is!

A párom nem reagált rá. Sem igent sem nemet nem mondott

Nem erdekel ha vele szeretné tölteni a szilvesztert, hisz velem minden napot tölt

De nem tudom mi lesz ha drogozik

Én nem tudnám elviselni (traumatikus élmény miatt utálom ha valaki drogozik)

Máshogy néznék rá

Hogy mondjam el ezt neki?

Félek azt mondja majd hogy "csak egyszeri alkalom" vagy "ritka alkalom" mint az alkoholra..

2021. nov. 21. 03:04
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Menekülj, amig tudsz.
2021. nov. 21. 03:50
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Hat helyedben menekulnek.
2021. nov. 21. 03:55
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Kamunak tűnik, több ponton sántít a történet.

De ha tényleg van benne valami, akkor futás!

2021. nov. 21. 04:25
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Me-ne-külj!!!
2021. nov. 21. 07:44
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Én nem tudnám ezt elviselni. Szóval lapát.
2021. nov. 21. 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekem már ott kiverte volna a biztosítékot mikor rendszert csinált az alkoholból. :)
2021. nov. 21. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:
27%

Ha füvezik az normális.

Ha drogozik az már annyira nem.

Első esetben ne legyél hisztis. Második esetben dobd ki vagy állítsd választás elé hogy a drogok vagy te.

A piálás meg tök normális ha pl 2 havonta találkoznak csak és olyankor berúgnak, de amúgy meg nem igen iszik.

2021. nov. 21. 09:38
 8/9 anonim válasza:
100%
Szerintem beszélj a pároddal, hogy ezt nem kellene. Legyen eszénél. Mit érne vele?
2021. nov. 21. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Én nem lépnek. Max ha gondom van kommunikálok. Inkább fuvezzen a párom,minth igyon.
2022. jan. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!