Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm nem nagyon szeret kimozdulni otthonról?
Figyelt kérdés
Én olyan személy vagyok aki szereti a változatosságot, új dolgok kipróbálását, társaságokat(szükségem van rá hogy jól érezzem magam). Viszont bárhova kimegyek neki nincs kedve jönni, kettesben sincs kedve mondjuk sétálni. Étterembe se mentünk semmikor mert nem szeret mások előtt enni, stb. Szeretnék megoldást találni rá, előre is köszönöm F2021. nov. 20. 23:05
1/6 anonim válasza:
Ugyanilyen lány vagyok amúgy, egyszerűen még fagyit se merek enni az úton, mindig loppal eszem meg valahogy hogy senki ne lássa, képes volt társasagba a foldet nézni, és hogyha jonn vendég anyámékhoz, akkor képes vagyok elmenni, és nem szeretek emberek közé menni,ha olyan a baratnod mint én.. kíváncsi lennék hogy szethettél fell ilyen nehéz típusú lányokat, mint a barátnőd, mert nehézkés esetek vagyunk az mar biztos (: szerintem valahogy beszélj vele, kerdezd meg hogy miert csinalja ezt.. biztos van oka..
2/6 anonim válasza:
öhh, önbizalomhiányos?
amúgy lehet bent is jó közös programokat csinálni, de megértelek, én se szeretek egész nap bent ülni :D
3/6 anonim válasza:
Utolso vagyok, mondjuk én tini lány vagyok, tehat en még ki nölhetem, ezt a szégyenlöséget.. ő hany eves?
4/6 A kérdező kommentje:
Ő is tini még 17. Első hát nem volt könnyű dolgom az biztos, de tetszett a kihívás (vonzó benne hogy kihívás volt megszerezni)
2021. nov. 21. 08:04
5/6 A kérdező kommentje:
*megszerezni nem a legjobb kifejezés nem egy tárgy, meghódítani:))
2021. nov. 21. 08:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!