Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez is fer volt tőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez is fer volt tőle?

Figyelt kérdés

1 hónapja megismertem egy fiút, akivel már az első találkozásnál úgy éreztem meg volt a kémia. Kétszer randiztunk majd a harmadikon megtörtént az. Amit utólag már bánok, de nem tudom meg nem történté tenni. Utánna írt még párszor, de csak nagyon sablonosokat. Aztán úgy alakult hogy meg látott egy fiúval ölelkezni(az unokatesómmal), és teljesen félre értette, nem hitte el hogy az unokatestvérem. Messengeren ráírtam hogy ezt megkéne beszélnünk, és azt reagálta rá hogy: Nem érdekel, nem hiszek neked. Amúgy is csak 1 éjszakára kelletél, és tök ronda vagy.

Le is tiltott. Nem tudom mit tegyek. Ha az utcán össze futunk felém se néz.

2021. nov. 18. 06:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy én 19/l ő 24/f
2021. nov. 18. 06:30
 2/8 Gyakori93 ***** válasza:
76%

Hogy mit tegyél? Természetesen semmit. Nézd levegőnek.

És máskor jobban vigyázz, hogy kit engedsz magadhoz közel.

A mai fiatal srácok többsége csak a szexre utazik.

2021. nov. 18. 07:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, megvolt a kémia, aki nekem nem tetszik ahhoz én is oda tudok menni jó dumával meg minden.

Sokan jártak így, engedd el, nincs mit tegyél, a jövőben figyelj oda jobban!

De nem utazik mindenki a szexre, hidd el sok fiú keresi reménytelenül a párját akivel boldogan ellehet csak ők valószínüleg az a kategória akit levegőnek néznek(nincs meg a kémia).

2021. nov. 18. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lépj túl rajta, te ennél értékesebb vagy.

Tulajdonképpen nem is értem, hogy mi is itt a kérdés.

Az én költői kérdésem az, hogy a srác csak azért sértegetett, mert sértve érezte magát a vélt megcsalás miatt? - A válasz mindegy: óvodás szinten van. Ebben az esetben nem fair, hogy nem hagyja megbeszélni, sérteget.

Ha valóban igazat mondott, az sem fair, hiszen ha nem azzal indított, hogy csak szexelni akar, akkor becsapott.

Amúgy nem tudom, hogy mit gondoljak, a kettő közül mi az igazság. Ha csak szexre kellenél, akkor nem foglalkoznék annyira azzal, hogy kit ölelgetsz.

De egy ilyen óvodás kölökkel én nem foglalkoznék egy perccel se többet, az biztos.

2021. nov. 18. 09:16
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Aki a 3. randin lefekszik valakivel, az mit várt?
2021. nov. 18. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak le akart veled feküdni. Az unokatesós ölelés meg jó ürügy volt neki, hogy megszakítsa veled a kapcsolatot.

De legalább végül is megírta az igazat, hogy csak ennyit akart. Ne rágódj rajta. Ne tegyél semmit. Felejtsd el, lépj tovább. Biztos lesz majd olyan, aki kedves és nemcsak ennyit akar.

2021. nov. 18. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 6#-os mondta, megtalálta a megfelelő dumát, hogy elküldjon téged.
2021. nov. 18. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért kicsit furcsa, hogy egy 24 éves srác ilyen óvodás szinten nyilvánul meg. Én is húszas korosztály vagyok, és bár tény, hogy vannak visszamaradottabb emberek, de azért ez a durcás kisfiús "amúgy is ronda vagy" szöveg nekem kicsit hihetetlen. Aztán lehet tényleg vannak ilyen "nagy gyerekek", de ez nagyon gáz.

Mármint a lényeg úgy is az, hogy engedd el, csak arra kellettél neki, örülj, hogy legalább kiderült, jobbat érdemelsz. Ami volt, azt meg nyilván nem lehet meg nem történtté tenni, de legalább egy jó lecke volt neked is a jövőre nézve.

2021. nov. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!