Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénztáros csajjal váltottunk pár szót, és még gyönyörű arca is van, szerinted?
Figyelt kérdés
Ő kérdezett először amin meg is lepődtem, és arra a pár percre meg is állt az idő, eléggé meglepődtem így nem kértem el a nevét és számát, most meg jár az agyam a dolgokon.
Úgy jöttem el hogy szemeztünk kis időre.
Ilyen van amúgy? Pont az esetem, haj szem olyan amit elképzelek.
2021. nov. 14. 22:51
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fordítok elég időt ismerkedésre, így nyitott szemmel járok a világban, és apró dolgokból észre veszem ha valaki nyitott lenne egy pár szóra.
Visszatérő vagyok az üzletláncba, talán csak annyi dolgom lenne hogy kifejezetten őt keressem, hát meglátjuk. Köszi ;)
2021. nov. 15. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!