Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénztáros csajjal váltottunk pár szót, és még gyönyörű arca is van, szerinted?
Ő kérdezett először amin meg is lepődtem, és arra a pár percre meg is állt az idő, eléggé meglepődtem így nem kértem el a nevét és számát, most meg jár az agyam a dolgokon.
Úgy jöttem el hogy szemeztünk kis időre.
Ilyen van amúgy? Pont az esetem, haj szem olyan amit elképzelek.
"Ő kérdezett először"
Pontgyűjtő kártya van??
Vagy mit kell elképzelni, mi volt a szituáció?? Nekem ez ugrott be egyből, hogy egy teljesen szokványos kérdés elhangzott és kész.
Ő kérdezett először"
Pontgyűjtő kártya van??
:-)))
Na a sok sóvárgó szerelem szakértő, hogy' áll sorban a részletekért xD
Ne vondd meg tőlük ezt a csekély örömöt!
Volt egy termék, és arról kezdtünk beszélni, kérdezett hogy milyen lehet vajon, de a csaj is jó részletesen körbe írta hogy ő is szívesen keresi a polcokon ha úgy van, nem is ez az egész beszélgetés volt a nagy durranás, inkább a szemezés.
Ha egy termék, akkor lehet, hogy nagy dumás, és szeret beszélgetni. De ha a szemezést nem beképzelted, akkor az egy tök jó jel.
Menj vissza az üzletbe és keresd hol lehet. Ha szerencséd van akkor nem alkalmi. Ha nem találod és van lehetőséged többször elmenni oda, akkor az is egy megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!