Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jót jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jót jelent?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A suliban láttam egy szimpatikus lányt, bekövettem instan, két háromszor beszélgettünk, amikor írtam neki szinte azonnal válaszolt, nem 1-2 szavas válaszokat adott, de nem nagyon kérdezett vissza. Még mielőtt rairtam egyik nap csak úgy belikeolta az egyik régebbi kepemet. Azonban magától nem ír, visszahúzódóbbnak tűnik.

2021. nov. 14. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de inkább kezdeményezz vele élőben.
2021. nov. 14. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig egész jónak tűnik.:)
2021. nov. 14. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj rá az ismerkedésre, de ne tökölj sokáig apróságokkal, mert megunja.
2021. nov. 15. 06:19
 4/4 anonim ***** válasza:
86%
Igen, szintet léphetsz, hívd el valahova, láthatóan bejössz neki. Azért egyelőre ne tapperold le... ;)
2021. nov. 15. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!