Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám túltenni magam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám túltenni magam rajta?

Figyelt kérdés

Évek óta próbálok egy lánnyal beszélni, de valahogy soha nem sikerüt, viszont nemrég beszélgettünk.

Most az eddig kialakult kép romokba dőlt, kb 10 perces beszélgetésből rájöttem arra, hogy abszolút nem olyan, mint képzeltem. Úgy képzeltem el, hogy pörgős, izgalmas élete van, de ehelyett otthon ül egész nap, (mármint amikor nincs iskolában), és nem nagyon beszélget másokkal.

Arra gondoltam, hogy ettől függetlenül is beszélnék vele, de érzek egyfajta elutasítást. Nem mindíg válaszol az üzeneteimre, ebből leszűrtem, hogy nem akar semmit, de ezt nem mondta ki, ezért bennem van egy olyan érzés, hogy lehet teljesen más dolog áll a háttérben.

Hetente legalább 1 alkalommal találkozok vele, nem tudom elkerülni. (Eddig azért nem beszéltem vele, mert nem találtam olyan alkalmat, meg alapból én is visszafogott vagyok, mindíg mindent megtervezek, ezt elég sokáig terveztem)

Hogyan kellene a gondolataimat elterelni róla?

Lehet, hogy tulságosan leragadtam ezen a színten, évek óta nincs 1 órahossza, amikor ne jutna eszembe.

18F

2021. nov. 14. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Covid időben ez sokakkal előfordul. 18 évesen én sem pörögtem, de látnál most.
2021. nov. 14. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem leszar szerintem, hanem félénk talán?
2021. nov. 14. 20:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem, hogy annyira félénk lenne, hogy nem mer válaszol az üzeneteimre. Látom, hogy elolvasta, mégsem válaszol. (Nem pár óráról, hanem napokról van szó)
2021. nov. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!