Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon régóta beszéltünk minden jó volt kezdett komolyabbra fordulni aztán mondta nem lehet semmi közöttünk és ne is írjak neki könnyebb lesz így mindenkinek pedig azt hittem szeret.2021. nov. 14. 16:23
2/6 anonim válasza:
Próbáld meg elengedni.
Ugyanebben a cipőben vagyok, azt hittem, hogy komoly lehet, de nem lett az.
Csinálj olyan dolgokat, amik elterelik róla a figyelmed, szakítsd meg vele a kapcsolatot stb.
3/6 anonim válasza:
Próbáld feldolgozni, emlékezz a szépre, de lépj tovább.
Ugyanilyen helyzetben vagyok, csak lányként. Rohadtul hiányzik, pedig már hónapok óta nem vagyunk együtt. Szerettem. Ő is szeretett. Mégsem működött a dolog, mert egyszerűen túlságosan különbözőek vagyunk. Muszáj továbblépni és esélyt adni mindkettőnknek, hogy boldogok lehessünk valakivel, akivel összeillünk. Könnyebb úgy, ha nem is beszélünk.
4/6 anonim válasza:
Ismerős szitu, figyelj aztán majd később rájön hogy még sem kellett volna akkor elengedni énis így jártam de akkor már késő volt így megfogadtam ha mégegyszer lesz ilyen bár annak olyan kevés az aránya akkor mindent át kell beszélni nem szabad elengedni hogy egy kapcsolat vagy barátság véget érjen badarságok miatt utána meg évekig agyalsz hogy jobb lett volna vele maradni hát igen...mindenesetre már a múltat nem tudjuk megváltoztani és énis azt mondom neked biztosan nagyon rossz hogy ezt közölte adj időt magadnak aztán kezdj egy újat valaki mással akivel sokkal jobb minden. Tudom hogy nehéz mert irtó sok idióta van, de egyszer csak jóra fordulnak a dolgok.
5/6 anonim válasza:
Csak próbálj nem vele foglalkozni. Ne nézd online, ne olvasd a régi üziket, próbáld kizárni az életedből. A többit az idő elintézi.
6/6 anonim válasza:
Lesz még néhány ilyen. Hozzátartozik a fejlődéshez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!