Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előre is bocsi, debez kicsit hosszú lesz.

Szóval vam egy srác aki már 9.eleje óta tetszik. Akkor volt barátnője (szintén az osztályból) akivel nagyon szerették egymást, ez látszott is úgyhogy hagytam a dolgot.

Tizedik elején már nem voltak együtt én pedig megmondtam higy bejön, erre azt mondta, hogy szívesen megismer mert látatlanban nem dönt. A beszélgetés nem igazán ment sosem válaszolt, vagy csak pár szóval. Aztán májusban amikor visszamentünk kiderult, hogy november óta barátnője van 🙃

Nagyon furán viselkedik a csajjal teljesen más mint az előző barátnőjével, konkrétan azt mondta, hogy a mostaninál nője halál ostoba (ami amúgy igaz is 😂). Nyáron megint elkezdtünk beszélgetni és rohadt sokat írogatott,néha bokolt is, és nem hagyta higx vége legyen a beszélgetéseknek.Mindig mondta hogs majd írjak neki.

Idén ősszel közölte, hogy azért nem jön velem össze mert barátnője van... Ami nem normális indok.

Nem tudom mit gondoljak erről az egészről. Legszívesebben pofán verném, de ez nyilván nem megoldható.Szerintetek ez jelenthet valamit, reménykedjek? Köszönöm annak aki végigolvasta és segít.

17/L

2021. nov. 13. 21:18
 1/6 anonim válasza:
100%
ha akarta volna, már lett volna belőle valami
2021. nov. 13. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megtartott B-tervnek. Ha szakít a csajával, egyből megy majd hozzád.
2021. nov. 13. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
"azért nem jön velem össze mert barátnője van... Ami nem normális indok." Oké, akkor majd ha veled lesz, akkor közben összejöhet mással? Engeded neki és fel sem emeled szavad?
2021. nov. 13. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem úgy értem az indokot, nyilván nem akarom hogy megcsalja a barátnőjét (sem velem sem mással), csak ne ezzel jöjjön mert ahogy mondta úgy vette ki magát, hogy amúgy lenne esélyem
2021. nov. 13. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a friendzoneban!
2021. nov. 14. 21:39
 6/6 anonim válasza:
47%

Ez egy nehéz döntés de ha úgy érzed, hogy tényleg csak egy második opciónak tart téged akkor menj oda hozzá, és kerek perec mondd meg neki, hogy veled ezt nem játszhatja, hiszen emiatt nem lett évek óta pasid mert ő mindig csak hitegetett. Ha nagyon előtörnek belőled az érzelmek nyugodtan pofozd fel (nyilván ne egy boxos kiütésre gondolj, hanem egy csajszis csattanós csicskalángosra).

Ha utána találkozol vele folyosón vagy valahol mindig felfele nézz el sose lefelé kerüld a tekintetét mert azt nagyon meg fogod bánni.

2021. dec. 5. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!