Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, volt már veletek olyan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már veletek olyan, hogy egy nálatok jóval fiatalabb lánnyal jöttetek össze, akinek a szülei erősen korlátozták azt, hogy hányszor találkozhattok, az ottalvást megtilották, stb. Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, egy 17 éves lánnyal jöttem össze. A szülei csak heti 1-2 randit engednek és egyáltalán nem aludhat nálam. Sem időt együtt tölteni, se szexelni nem tudunk így rendesen, csak nagyon ritkán, azt is titokban, mert a szülei azt gondolják, hogy még nem is voltunk együtt. Volt már valaki hasonló helyzetben?

2021. nov. 12. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Voltam, de azért za durva h egy 17 éves lányt ennyire iranyitani akarnak. Miért ne aludhatnátok együtt? Amúgy Te már nagy kan vagy és más az értékrendetek, szóval már csak ezért is illene meggondolni mit csinálsz, nem igaz, hogy 25 év körüli csaj nem lett volna..
2021. nov. 12. 23:07
 2/11 anonim válasza:
36%

Szard le őket. A ti életetek. Szeressétek egymást. Dugjatok jókat. Senkinek nincs joga beleszólni a másik életébe.

33F

2021. nov. 12. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Én ilyen lány voltam. Hazudtam:D általában barátnőknél aludtam ilyenkor:D a sráchoz nyugodtan mehettünk, szóval az nem volt probléma hogy hol találkozzunk.

Nyilván nem ideális ez a megoldás, de elég szar családom volt, nem hagytak más megoldást.

Egyébként barátnőd már majdnem felnőtt, mi ez a nagy tiltás? Én 15-16 voltam mikor nagyon korlátoztak. Azért ha 17 elmúlt, ő már majdnem felnőtt. Nem értem mi a szarért viseljednek így a szülei. Kicsit a sarkána kéne állnia, kivívni magának egy kis függetlenséget. Különbsen soha sem fogják felnőttként kezeleni a szülei (erre az én húgom tökéletes példa. 20 éves és úgy babusgatják mintha 12 lenne. Sajnos ő meg is maradt ilyen kis tini szinten emiatt, nagyon életképtelen szerencsétlen)

2021. nov. 12. 23:09
 4/11 anonim válasza:
32%

#1: a 25 körüli nőket hagyjuk. Zomuk egy beképzelt, egoista, felszínes nyomi. A 17 évesek közt több értelmes, érzelmes lány akad.

33F

5/11 anonim ***** válasza:
71%

25 évesen te már egy felnőtt, egyedülálló férfi vagy, ha voltál olyan okos, hogy a korodbeliek helyett egy kiskorúval kezdtél, akkor ezzel kell számolni, hogy a szülőknek beleszólásuk van a dolgokba. Örülj, hogy nem tiltották meg, hogy veled találkozgasson.

Nekem általában 25 körüli férfiak tetszenek, de az nagyon nagy turnoff szerintem, mikor megtudod, hogy rámenne 16-17 éves lányokra

6/11 anonim ***** válasza:
77%

#5: Nekem is kiábrándító lenne, de most nem ez volt a kérdés. Lehet ettől még köztük valódi szeretet. Persze az tény, hogy a kérdező vállalta a nehézségeket, de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálhatná meg megoldani

2021. nov. 12. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Én is jártam ennyi idősen 17 éves lánnyal. Az ő szüleit nem zavarta, de ha zavarta volna, akkor a lány biztosan lázadt volna vagy megbeszélte volna velük, hogy hagyják békén. Szóval a lányon múlik, hogy meg tudja-e beszélni ezt a szüleivel. Ilyen a kamaszkor. Előbb utóbb lázadni kell, hogy felnőjünk.
2021. nov. 13. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:
40%

3

Ha olyan felnőtt akkor költözzön külön tartsa el magát és vezessen saját háztartást. Vagy csak b@szni tud a nagy felnőtt? Ettől felnőtt ma valaki?

2021. nov. 14. 11:38
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Mire számítottál, de őszintén egy 17 éves lányról van szó. Ha b@szni akarsz miért korban hozzád illőt...
2021. nov. 19. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Engem mint szülő kicsit nyomasztana, ha a 17 éves lányom egy 25 évessel jönne össze, mert A) lúzer és nem talál korabelit, B) nem talál magának korabelit és azt hiszi, hogy a 17 éves lányok mindenre vevők (szex stb).

Ha megismerkedsz a szüleivel, esetleg segítesz a háztartásban (ha az apuka a nagy “mumus”, esetleg segíts megszerelni valamit, vagy a házkörüli munkávan segíts), elviszed őket kajálni, valami menő programot szervezel, amit utána elmesélsz a szüleinek stb.

Szerintem annyi, hogy félték a nagy 25 évestől a drága kislányukat. Ha bebizonyítod, hogy rendes alak vagy (és gondolom az vagy), akkor sokkal jobb lesz.

Sok sikert! :)

(Látom kicsit régebbi poszt, azóta hogy alakult?)

2021. dec. 22. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!