Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentek ha ezeket kérdezi egy lány, akivel nagyon jóban vagyok? Barátként tekint rám?
Figyelt kérdés
"édi vagy"
"cuki vagy"
"hogy hogy nincs barátnőd?"
2021. nov. 9. 09:59
1/5 anonim válasza:
Azért nem hinném, hogy egy lánybarát folyton azt mondogatná, hogy édi vagy, meg hogy cuki. Szerintem többet akar
3/5 anonim válasza:
100% friendzone.
Ha tetszel egy lánynak és férfiként néz rád, soha az életben nem fog neked ilyeneket mondani. Cuki meg édi egy kutyus vagy egy plüss, nem valaki, akit vonzónak találunk.
4/5 anonim válasza:
Kortól és személytől is függ, de általánosságban a 3-asnak igaza van. A legnagyobb becsapós kérdés az utolsó, ott már tényleg elhiszed hogy talán akarhat valamit, közben rohadtul nem.
5/5 anonim válasza:
Én azért mondogattam ezeket mert nem volt más amit mondjak például ha megdícsért. Meg ha mondta szép vagyok, de nekem a csávó nem jött be, ezért nem mondtam hogy "te pedig jóképű vagy", hanem letudtam eg annyival hogy "te pedig cuki"/"jajj de cuki vagy" stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!