Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban csak a bulizás lehet a megoldás?
Szerintem erre tényleg a legkönnyebb megoldás az a bulizás lehet, nem baj az ha más zenéket hallgatnak, nem a zene hanem a társaság miatt mész :)
Amúgy szerintem teljesen normális ez a kis "depi", nagyon sok barátnőm is ilyen volt ilyen 16-18 évesen, pedig aztán voltak olyanok akik tényleg nagyon fullosak voltak. Nem kell ezen parázni, majd előbb utóbb ugyis alakul valami. Az érettségitől meg ne félj, nem fog annyi időt elvenni mint gondolod :D
Watamote anime biztos tetszenr. Btw szivesen megneznelek.
Kerdesre válaszolva nem csak a bulizas a megoldas, persze ott könnyebb plane ga isztok is kavargalodni. De révén tapasztalatlan vagy annyira nem jó ötlet van így ilyenbe vele ugrani. Kommunikációt tudod fejleszteni online amit majd az tudsz ültetni valosagba.
Fiúként átérzem a helyzetedet, tényleg sokat tud dobni az ember önbecsülésén, ha azt érzi felnéznek rá és ragaszkodnak hozzá.
A bulizást én nem annyira javasolnám. Ott maximum futókaland jönne össze, amit lehet utólag csak megbánnál, vagy nem esne jól és csak eltorzulna a szexuális életed (sok ilyenről hallani). Tudom szar érzés, mikor körülötted mindenkinek összejön, csak te lógsz ki a sorból, de még mindig jobb kivárni, mint valami toxikus kapcsolatba belebonyolódni.
Amúgy esküszöm kíváncsivá tettél, hogy milyen zenéket hallgatsz, ami ennyire más? :D
Ha gondolod írj privátba, aztán hátha tudok segíteni :) (ennyi információból nehéz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!