Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A beképzelt lányok a külsőre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A beképzelt lányok a külsőre mennek?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és már volt egy pár lány aki csak a kinézetre megy és van olyan is aki a belsőre én szerintem hiába szép valaki ha nem vagy vele boldog és hiába gazdag ha csak a ruhák és az autók boldogitanak és már volt kevésbé szép barátnőm és nem a legdrágább autója volt és vele minden jobb volt ő szerette az állataimat míg a másik gazda azt mondta,, fúj menj már inen mert össze piszkolsz " te szerinted mi számít?
2021. nov. 8. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Az,hogy mennyire tudod szeretni és elfogadni a barátnődet.
2021. nov. 8. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Kicsit fáj ez a megállapítás "már volt kevésbé szép barátnőm " ez mit jelent? Neked volt kevésbé szép? Vagy néhány embernek? Ha ennyire nem szépség számodra, akkor minek jöttél össze vele?

Én abban a hitben voltam, hogy egy "kevésbé szép " lány is lehet gyönyörű a barátja számára.

Akkor a könyveknek semmi valóságalapja nincs?

Egy világ tört össze bennem :(

2021. nov. 8. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Általában azok a lányok mennek külsőre, akik maguk is csak a külsőségekkel foglalkoznak, de belül üresek. Lehetséges, hogy néha ez beképzeltséggel is párosul, de önmagában ez nem helytálló megállapítás.
2021. nov. 8. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő fontos. Ha jó a személyisége de külsőleg taszít vagy nem érzem hogy működne akkor no no, ugyanígy ha csak a külsője tetszik akkor nem lesz jó vele tölteni az időt. Ez csak a kettő szélsőség, annyira nem vagyok válogatós.
2021. nov. 9. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
2, de igen, lehet gyönyörű.
2021. nov. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!