Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első alkalom előtt vagyunk,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom előtt vagyunk, esetleg valami tanács?

Figyelt kérdés

Párommal tervezzük már az első alkalmat.

Gondoltam kiírom ide hátha kapok valami tanácsot és választ kérdéseimre.

Kicsit izgulok is milyen lesz, mennyire kellemetlen. De félni nem félek mert bízom páromba.

Első alkalom lesz neki és nekem is. Ő 18 én pedig 17 éves vagyok.

Védekezni óvszerrel fogunk.

A pózt még nem tudjuk mi legyen. Mivel nincs az, hogy valamelyikünk tapasztaltabb. Én a misszionáriusra gomdoltam. Barátom a lovagló pózt mondta még. Ti mit ajánlotok nekünk?

Ugye előtte leborotválom magam. 😅 Lányok, nők, szerintetek előtte pár nappal vagy rögtön előtte este?

Félek megvágom magam vagy begyullad a bőröm. Ezért vagyok ezzel tanácstalan. Már borotváltam magam de sokszor csúnya volt utána. Félek most is ez lesz.

Nagyon szépen köszönöm előre is.

2021. nov. 5. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Elsőre szerintem is a misszionárius lenne a legjobb.

Szőrtelenítéstől ne tarts, ha nagyon hosszú ollóval előtte vágd rövidebbre.

A lényeg, hogy ne kapkodjatok, lazíts.

2021. nov. 5. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenáron borotválni akarod magad, azt semmiképp ne napokkal előtte tedd, mert akkor borostás leszel. De akár el is mehetnél kozmetikushoz, és egy füst alatt túleshetnél az első gyantázáson is.

Tanács? Ne kapkodjatok, és semmit ne érezzetek kötelezőnek. Az is normális, ha neked fáj, és nem akarod végigcsinálni. Meg az is, ha neki esetleg nem áll fel, mert annyira izgul. Ezek tök emberi dolgok, nem kell tőlük megijedni, idővel jobb lesz.

2021. nov. 5. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

A szexualitás halála ha két szűz rágörcsölve nekimegy a dolognam. Biztos romcsi dolognak érzed, de jobban jársz tapasztaltabb férfivel.

Ha mindenáron a statisztikailag 8-12 hónapon belul veget ero kapcsolatban akarod elvesziteni, akkor nagyon lazuljatok le, es semmit ne erezz kotelezonek. Jo esellyel fel sem fog neki allni rendesen, ugy 4bol 3 szuz sraccal ez van, es ha igen, akkor harom lokestol vege, szoval hatalmas dugasra ne szamits.

2021. nov. 5. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Előttem már leírták, de én is megerősítem, a legfontosabb dolog, hogy ne görcsöljetek rá.

Póznak szerintem is a misszionárius a legjobb.

Sok sikert!:)

2021. nov. 5. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha borotvalni akarod akkor par oraval elott tedd meg
2021. nov. 5. 19:46
 6/6 anonim válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy kezdésnek semmiképpen ne a lovagló póz legyen.
2021. nov. 6. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!