Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bi fiúk ti elmondjátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk ti elmondjátok a párotoknak, hogy van bi vágyatok?

Figyelt kérdés
Ha van mondjuk barátnőd te talizol sráccal is mellette?
2021. nov. 4. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan lány vagyok, de szintúgy biszexuális. Az emberek nagyon nagy tévhitben élnek egyébként azzal kapcsolatban, hogy a biszexualitás együtt jár a hűtlenséggel is. Gondolom, ha te heteroszexuális vagy és kapcsolatot létesítesz valakivel, akkor nem találkozol romantikus szándékkal az ellenkező nemmel, csak mint barát. Na, ez nálunk biszexuálisoknál is így van.

Továbbá nem hiszem, hogy szükséges elmondani a párodnak ezt, bár emberfüggő ki mennyire tartja ezt fontosnak. Én egyébként én nem titkolom, minden barátom tud róla, így ha lesz majd párom is, előtte sem titkolom

2021. nov. 4. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
lany vagyok, amikor a volt baratommal feljott a tema, elmondtam neki hogy biszexualis vagyok, de nyilvan amig egyutt voltunk nem randiztam vagy talalkozgattam mas lanyokkal.
2021. nov. 4. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Csaj mellett nem volt igényem srácra
2021. nov. 5. 08:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!