Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha tetszik ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik ez a lány?

Figyelt kérdés

Egy lány,aki két évvel fiatalabb nálam,és igazából személyesen nem ismerjük egymást,csak ismerősökön keresztül. Egy barátnőmmel is jóban van, pár napja odajött hozzánk beszélgetni,aztán bekövettem instán és visszakövetett. Hogyan tudnék kezdeményezni nála? Vagy egyáltalán nem túl nagy a korkülönbség? Azt tudom hogy biszex

16/L

2021. nov. 2. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha oda is megy beszélgetni, akkor nem olyan nehéz. Csak lejön, hogy mi a téma :) Vagy végső esetben valami sulis dolgot benyögsz.

Ha bi is, akkor gond nem lehet. A korkülönbséggel meg semmi gond. Hajrá!

2021. nov. 2. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel már beszéltetek, nem nagyon kell túlgondolnod. Írsz neki instán hogy jöjjön holnap is oda ha van kedve, jót beszéltetek és jó lenne még.

Másik lehetőség hogy a közös ismerőssel megbeszéled, hogy hívja oda megint, mert jófejnek tűnt.

Csak mikor ott van, akkor beszélj is vele, kérdezz tőle, érdeklődj alap dolgokkal kapcsolatban. Nem kell letámadni és elsietni, szép fokozatosan.

2021. nov. 2. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi a lényeg, hogy beszélgessetek sokat. A témákból és a helyzetből már lehet következtetni a szimpátiára is.
2021. nov. 2. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Küldj a didkódról neki egy képet v vm intimet akár és aztán gyorsan írd oda, hogy bocs véletlen küldtem jaj de kis buta vagyok meg ilyenek... ha tetszeni fog neki akkor nyert ügyed van nála. (nekem bevált).
2021. nov. 2. 23:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen<3
2021. nov. 3. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!