Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársamról kiderült, hogy egy kis ribi, viszont randizok már egy ideje az unokatesójával, most ő is jönne velünk hétvégén bulizni, hogyan kezeljem?
A csajról kering pár durva vidi az osztálytársak körében. Senki sem beszél mert botrány volt tavaly, az egyik tanárt eltanácsolták, de a vidik kikerültek. Pletykálták, hogy az évvégi kettesért lefeküdt az angol tanárunkkal. A vidiket láttam, de nem tudom eldönteni hogy tényleg ő van-e rajta, a hangja hasonló. Most tegyek úgy mintha nem tudnám?
18L
Amúgy nem feltétlen kell emiatt elítélni, nem mindenki nevelkedett kolostorban. Ismerek én is pár ilyen "ribit", akikkel magamtól szóba nem állnék, de némelyikkel ért már kellemes csalódás, nem voltak se bunkók, se lekezelőek, van amelyik segített olyan helyzetben amiben más nem is. Az tény, hogy rengeteg pasijuk van/volt, meg ránézésre is olyanok amilyenek, de ez sokszor csak látszat, még egyik sem kezdte ecsetelni, hogy hány fszt fogott, vagy épp legutóbb kiét. Volt, hogy jól is szórakoztunk buliban, sokkal jobbak voltak mint ha valami karót nyeltekkel mentem volna.
Ha meg tényleg nagyon gáz a csaj, akkor próbáld ignorálni, minél kevesebb témájához hozzászólni, ha akkora krva akkor úgy is lesz majd neki ott társasága, és mondd meg az unokatesónak, hogy legközelebb hanyagoljátok őt. Utána majd levonod a következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!