Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az osztálytársam lábába?
Figyelt kérdés
Igen, tudom hogy hülyén hangzik, tudom hogy nem normális. Fiú vagyok, és "szerelmes" vagyok egy lány osztálytársam lábába. Azt érzem, hogy folyton simogatnám, puszilgatnám, a lábával lennék, de magába a lányba nem vagyok szerelmes, meg nem is "miatta" lennék a lábával. Mármint hozzá nem is szólnék, csak a lábát szeretgetném. Igen, nagyon hülyén hangzik szerintem is. Mit tudnék most ezzel az érzéssel kezdeni?2021. jún. 14. 07:51
2/13 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi
2021. jún. 14. 08:26
4/13 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a lábfétis, de más lányé iránt nem érzem ezt. Meg nem az a "felizgulás" hanem rendes szerelem.
2021. jún. 14. 10:33
5/13 anonim válasza:
Ezzel sokat nem tudsz kezdeni, nem tudod kiolni magadbol ezeket az allatias osztonos erzeseket.
Keress egy csajt aki ezt elfogadja, aztan csinalj a labaval amit akarsz.
9/13 Bory_Gilmore válasza:
Szerintem pszihológusra lenne szükséged. Ne félj tőle! Szerintem a pszihológus egy nagyon jó dolog, nem értem, miért utálják annyian :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!