Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érdemes felvezetnem a szándékaimat?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel pár napja ismerkedtünk meg online. Sajnos ő debreceni, én pedig pesti vagyok, úgyhogy elég nagy a távolság. Remekül megy a chatelés, nagyon mély témákba is belementünk, sőt, nagyon fel is izgattuk egymást, mert olyan dolgokról is beszéltünk. Azt mondta, hogy eléggé szimpi vagyok neki, és bár nekem is tetszik, én inkább csak "jól szeretném érzni magam" vele, azaz csókban, pettingben és szexben benne lennék, de kapcsolatban már nem. Nagyrészt a távolság miatt érzem így. Szerintetek hogyan érdemes felhoznom neki, hogy én csak ennyit szeretnék?
16L és 17F
2021. nov. 1. 16:47
1/3 anonim válasza:
Vannak akik ebből élnek, inkább olyat keress, ne egy lánnyal játszadozz.
2/3 anonim válasza:
Azt mondd el neki, amit nekünk írtál. A reagálását vedd véglegesnek.
3/3 anonim válasza:
Szegény kislány..... Bőven ráérne még ilyen undorító dologgal találkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!