Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Érdemes próbálkozzak?
Figyelt kérdés
Már második éve nem beszéltem gyakorlatilag semmit az egyik lány évfolyamtársammal. Azt értem ezalatt, hogy még soha nem volt konkrét szócsere köztünk.
(Egyikünk sem antiszoc.)
Mikor köszönök, pl reggel akkor szimpla csend fogad felőle, vagy valami halk válasz. Utóbbira alig volt még példa. (A többiek körülötte mind köszönnek.)
Egy új észrevételem idén kezdődött, hogy olyan csend lesz amikor elmegyek a társaságuk mellett.
Van értelme megismerkedjek vele, vagy nefoglalkozzak vele?
Mit javasoltok?
Nem akarok egyelőre többet mivel csak látásból ismerem.
2021. szept. 24. 16:36
1/4 anonim válasza:
Hát ha érdekel a lány akkor szólítsd meg és kiderül mi a helyzet. Maximum lesz egy új barátod, ha nem úgy érdeklődik irántad.
2/4 anonim válasza:
Ha nem próbálkozol, sosem tudod meg, hogyan végződött volna.
3/4 anonim válasza:
Óvatosan közeledj felé. Ha nem elutasító, akkor szabad a pálya felé.:)
4/4 A kérdező kommentje:
2-es. Bölcs mondás!
3-as. Hasonlóan gondoltam.
Köszönöm a válaszokat! Nyugodtan jöhetnek még, ha más szemszögből látják a dolgot.
2021. szept. 24. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!