Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne?
Reggelente suliba menet mindig találkozok egy fiúval, mert én oda kell menjek, ahonnan ő jön, ő pedig oda ahonnan én, ezért minden reggel találkozunk. Mielőtt közel érne, olyan mintha mindig nézne(meg még a haját is "igazgassa" (beletúr és néha megrázza) de ahogy odaér a közelembe, még a házak tetejét is megvizsgálja, hogy ne engem nézzen xd. Egyszer volt egy olyan, hogy ő kivételesen az út másik felén ment, így magától értetődően nem egymás mellett mentünk el. Na nem tudom mi ütött belém, de rá mosolyogtam kb pár másodpercre. A reakciója az volt hogy lenézett a földre és beletúrt a hajába, utána pedig mintha visszanézett volna, de már nem emlékszem pontosan. Utána sokszor találkoztunk még, de nem nagyon lépett. Pont olyan volt mint az elején, csak elmentünk egymás mellett. Lehetséges az is, hogy azért mert futunk suliba vagy mert fél? Tudom ezek a jelek még nem igazán jelentenek semmit, de gáz lenne ha megint mosolyognék neki majd? És az még gázabb hogyha majd mindennap?
Leginkább tini srácok válaszát várom, de bárki véleménye jöhet. Előre is köszönöm szépen 🤗
Inkább az a gáz amit ő csinál:D
És mosolyogj neki nyugodtan, egyáltalán nem gáz :)
Hogy téged vagy feléd néz - még ezt sem lehet tudni - abban nincs semmi. Te is nézel másokat úgy, hogy nem akarsz semmit tőlük.
Félhet is persze, de itt inkább az érződik hogy nem akar többet ebből kihozni. Azért annak is oka volt pl., hogy a másik oldalon ment, lehet már zavarta hogy szembe jössz vele.
Ha ő nem akar semmit és úgy vigyorogsz, akkor gáz, igen. Inkább szólítsd meg és kicsit beszélj vele, 5 percre csak ráér reggel is - abból legalább normálisan lejön hogy áll hozzád.
"Félhet is persze, de itt inkább az érződik hogy nem akar többet ebből kihozni. Azért annak is oka volt pl., hogy a másik oldalon ment, lehet már zavarta hogy szembe jössz vele"
Igen, erre én is gondoltam, de akkor minden nap ott menne, nemcsak ezen az egy napon, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!