Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti ezt mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ezt mennyire tartanátok rámenősnek? Vagy jólesne nektek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Vettem a bátorságot, és tegnapelőtt ráírtam arra a lányra, aki tetszik.

Látásból ismerjük egymást, egy suliba járunk.

Tegnapelőtt is, és tegnap is nagyon jókat beszélgettünk (kb éjfélig),"jóéjt" üzenettel köszöntünk el. (ami a kérdés későbbi részében lesz talán hasznos infó)

A lényeg az, hogy én nyilván minden nap szeretnék beszélni vele, mert tényleg érdekel, viszont nem akarom azt sem hogy teljesen hülyének és furának nézzen, hogy mindig írok neki.

Nagy hülyeség lenne így 2 nap után "Jó reggelt" üzenetet küldeni neki, nem túl rámenős még ez? Csak azért gondoltam, ha már a jóéjt megvan, akkor miért ne kezdhetném úgy az egész beszélgetést, hogy jó reggelt? :D

2021. okt. 31. 07:48
1 2
 1/19 anonim válasza:
94%
Rossz az egész megközelítés. Ha minden igaz, nem chatbotot meg nem levelezőpartnert keresel. Most nem a jó reggelt üzenet következik, hanem hogy szépen odasétálsz hozzá személyesen, és elkezdesz vele élőben beszélgetni.
2021. okt. 31. 07:51
 2/19 A kérdező kommentje:
Azt egy kicsit nehéz lenne megoldani, mert cirka 30km választ el minket, és szerintem kicsit furának tartaná, ha megjelennék a házuk előtt hirtelen. :D
2021. okt. 31. 07:54
 3/19 A kérdező kommentje:
De egyébként teljesen igazad van, csak jelen pillanatban még e héten sem lesz iskola (korona miatt 1 hét online :)))) ) és lehet kicsit gyors lenne már most elhívni valahová, vagy kitudja..
2021. okt. 31. 07:56
 4/19 anonim válasza:
91%

Elvileg egy suliba jártok... A két osztályterem is 30 km-re van? Nem kell kapkodni. Ha vége a szünetnek, akkor megkeresed. Addig meg mehet minden úgy, ahogy eddig.

Egyébként ettől függetlenül ilyen "jó reggelt november" üzeneteket az öregasszonyok küldenek...

2021. okt. 31. 07:57
 5/19 A kérdező kommentje:

Nyilván, 1 iskolába járunk, viszont szünet miatt online beszélgetésen kívül nincs másra mód. Én sem ezt a fajta ismerkedést preferálom, de ha ez van jelenleg, akkor ebből ke a legtöbbet kihozni.

A jó reggelt üzenet csak azért jött a képbe, hogy majd utána lehet kisebb témát indítani abból, hogy "Hogy aludtál?" és társai. De ezek szerint én vagyok túl naiv ilyen téren, és teljesen másképp látom a dolgokat. Nekem pl fiúként tökre jól esne, ha ilyennel indítaná a napomat egy lány, mármint, ebből kilehet már venni azt, hogy valóban érdeklődij ő is.

De hát nem vagyunk egyformák. :D

2021. okt. 31. 08:03
 6/19 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ne. Ez tipikusan így fog kinézni:

-Jó reggelt

-Neked is

-Hogy aludtál?

-Jól.

Sokkal jobban jársz ha az iskolában keresed meg és mondod neki H szimpatikus vagy csak simán elkezdtek beszélgetni

2021. okt. 31. 08:29
 7/19 A kérdező kommentje:

A szimpatikus vagy kártyát már az elején ellőttem amikor ráírtam.

Eleve úgy írtam rá, hogy megmondtan neki, hogy szimpatikusnak tűnik és szeretném megismerni, tök jól fogadta.

Miért, van olyan aki egy Szia mizuval indít egy olyannál, akivel még nem is beszélt 1 szót sem?

2021. okt. 31. 08:33
 8/19 anonim válasza:
88%
Én simán írnék neki, hogy jó reggelt. :) Nincs ezzel semmi baj, valószínűleg tudja, hogy érdeklődsz iránta, és ha ilyen jól elbeszélgettetek, akkor szimpatikus lehetsz neki. Sok sikert!
2021. okt. 31. 09:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok lenne, még ha pozitív is eddig a mérleg. Túl korai egyszerűen, nincs mit részletezni rajta.

Nem kell neki naponta írni, nem lesz semmi ha nem lógsz a nyakán állandóan. Pár naponta beszélgessetek, megkérdezheted miket csinált mostanában, mesélhetsz te is neki. Suliban pedig ahogy már írták, élőben oda kell menni majd és ott folytatjátok.

Légy türelmesebb.

2021. okt. 31. 11:41
 10/19 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem alapjáraton nincs baj a jó reggelt üzenettel, viszont 2 nap kihagyás után furán hat.

Inkább csak kérdezz rá hogy milyen a szünet vagy valami random képet/videót küldj el neki... Esetleg egy zenét ami napok óta nem megy ki a fejemből..ezek könnyebben tudnak elindítani egy beszélgetést és nem keltenek eerőltetett érzetet.

2021. okt. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!