Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lány bátyja utál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány bátyja utál engem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon jól alakulnak a dolgok kettőnk közt. A 21 éves bátyjával jó a kapcsolata, sok helyre együtt mennek. Egy teljesen normális csávó lenne ,ha nem így viselkedne velem ,mint ahogy most. Folyton kötekszik, megszól, beszól, belemköt, a huga szól neki mindig végül, hogy álljon már le. Már romlott is a közelségük, és gondolom engem okol, ami miatt mégjobban utál. Még ha valami tróger szoknyavadász lennék megérteném, de nem vagyok az. Mindig kedves vagyok mindenkivel, vele is, mégis valami miatt nem kedvel. Szerintem simán nekemjönne fizikailag ha a hugát nem bántaná meg vele, ez az egy dolog ami megállítja. Amikor látta egyszer hogy csókolózunk egy szórakozóhelyen, nekem is jött vállal erőből. Mi az ami ráébreszetené , hogy nem kell ennyire szigorúan őrizni a hugát? Ezt meddig kell még eltűrnöm? Próbáltam már simán dumálni vele, de azt sem lehet. Huga is beszélt vele ,hogy nem kéne már ezt tovább folytatnia, de nem ért semmit.(17F)

2021. okt. 30. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Szüleivel beszélj,ez nem normális rendesen olyan mintha irígy lenne rád.
2021. okt. 30. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Van ilyen bátyó, após, anyós stb. Ezeket vagy megszokod vagy megszöksz. Kell a lány kelljen a famíliája is. Persze beszélhetsz velük, de van akik zsigerből utálnak, annyit tehetsz, hogy minél kevesebbszer találkozol vele, inkább csak a csajjal kettesben.
2021. okt. 30. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg csak félti a húgát, amit persze túlzásba visz, de hát pasiból van, tudja milyenek tudnak lenni a fiúk ebben a korban, de szerintem ha látja, hogy tényleg komolyan gondolod a húgával(Gondolom nem vagytok még együtt olyan nagyon sok ideje), akkor megfog változni a véleménye rólad. Aztán kitudja, lehet sosem fog megkedvelni.
2021. okt. 30. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Ez van. Kúrod a hugát, amin nem tud felulemelkedni. Talán idővel.
2021. okt. 31. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ignoráld
2021. okt. 31. 08:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez kicsit azért beteg. Én is megvédeném a hugom a trógerektől, de ha normális csávót talál inkább örülnék neki.
2021. nov. 2. 01:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg mégegyszer beszélni vele 4 szem közt! Fontos, hogy intelligens, de határozott legyél, mondd el neki, hogx szereted a húgát, jól megvagytok, és barmit is tesz, úgysem tud közétek állni. Vagy elfogadja és befejezi ezt a minősíthetetlen magatartást , vagy tönkreteszi a családot, mert vitákat generál s viselkedése!

Inkább fogjon magának ő is egy csajt! Ahhoz már kicsi a pötse mi? Bezzeg vallal beled tud állni..

2021. nov. 2. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!