Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első együtt alvásunk, honnan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együtt alvásunk, honnan tudhatom hogy vajon ő is szeretné?

Figyelt kérdés
17/18 évesek vagyunk, ma alszunk együtt elsőnek, már többször is volt példa arra hogy amikor egymásnál voltunk, elkalandozott a kezünk intim részekre. Nagyon szeretném ha ma megtörténne az első petting, de persze csak akkor ha ő is 100%ban szeretné! Mire készüljek? Mind2en szüzek vagyunk, és tapasztalatlanok is. Már régóta együtt vagyunk kb 1,5-2 éve. Ha engedi mit tegyek? Simizzem ott, esetleg nyaljam ki? Első pettingnél mennyi az esélye hogy el fog menni a lány? Ha elmegy hajnalok hajnalán, nem pont a legideálisabb elmenni fürdeni felverve az egész családot, akik mit sem sejtenek... Ahh ne haragudjatok, talán picit izgulok, kérlek normális válaszokat adjatok. 17F.

2021. okt. 29. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Addig menj el, ameddig szeretné és engedi. Ha szex lesz akkor addig. Ha csak nyalás akkor addig.

Fürdeni meg nem feltétlen kell. Van zsepi (meg persze szája) és csapnál meg tudod mosni.

2021. okt. 29. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ölelkezdtek az ágyon. Lassan kezd el puszilgatni a nyakát és haladj egyre lejjebb. Puszilgasd a mellét. Vedd le a felső ruháját, melltartóját. (ha nem akar pettinget, akkor ezt már nem fogja engedni) Ha engedi, akkor tudod hogy mehetsz lejjebb. Puszilgasd végig a hasát, combjai belső felét és végül vedd le az alsó ruháját és nyalogasd a csiklóját, amíg el nem élvez.

Én mindig így szoktam letesztelni, hogy meddig mehetek el. A cici puszilgatása, melltartó levétel a legjobb teszt szerintem, mert az még neki sem túl intim és anélkül tudja mondani, hogy várj még ezzel, hogy komolyan sérülne, de mégis nyilvánvalóvá teszi, hogy mit akarsz.

Szóval cici. :)

2021. okt. 29. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Másfél év alatt még petting se volt? Kapjátok össze magatok! Első csajom át én ís így csesztem el, hogy túl mulya voltam.
2021. dec. 8. 21:24
 4/4 anonim válasza:
77%
1-5/2 év alatt mégcsak megsem ujjaztad? Te egyházi suliba jársz?
2021. dec. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!