Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Hogyan indítsak egy beszélgetést a crushommal instagramon? Mit írjak neki ami nem unalmas, nem interjú szerű2021. okt. 27. 11:10
11/13 A kérdező kommentje:
Egy kicsit majdnem összevesztünk, ez volt a beszélgetés:
Én: Egy jó munkához sajnos tanulni kell de ez nem mindig van így
ő:Most nem állok leveled vitatkozni ezen... De egyetem nélkül is gimi után lehet jól dolgozni és ha munka közben 2-3 eb után kitaláltak hogy mi akarsz lenni akkor még simán elvegezheted!! Na midn1
Mit tegyek?
2021. nov. 12. 16:17
12/13 anonim válasza:
Ilyen helyesírással csak menekülj tőle xD
Amúgy ugyan azt mondtátok, nem értem min van besértődve. Mindkettőtök mondanivalója az volt, hogy tanulni kell, de lehet később is. Legalábbis ennyiből én így értelmezem.
13/13 A kérdező kommentje:
Helyesen szokott írni csak gondolom sietett
2021. nov. 12. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!